Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Γίνε η πιο δημοφιλής στο γυμνάσιο


Με τέτοιο ταμπεραμέντο, όλοι σε θέλουν για φίλη τους!

Μήπως η παρουσία σου περνά απαρατήρητη  στο σχολείο; Μήπως δεν μπορείς να σταυρώσεις άντρα και τα αρσενικά δεν θέλουν ούτε φίλη να σε έχουν; Μάθε πώς θα γίνεις πιο δημοφιλής και από τη Lady Gaga έξυπνα και απλά. Και όταν λέμε δημοφιλής, εννοούμε τόσο στα κορίτσια όσο και στα αγόρια!



Μήπως η παρουσία σου περνά απαρατήρητη στο χώρο εργασίας ή στο σχολείο; Μήπως δεν μπορείς να σταυρώσεις άντρα και τα αρσενικά δεν θέλουν ούτε φίλη να σε έχουν; Μάθε πώς θα γίνεις πιο δημοφιλής και από τη Lady Gaga έξυπνα και απλά. Και όταν λέμε δημοφιλής, εννοούμε τόσο στα κορίτσια όσο και στα αγόρια!
Το Howcast.com σου προτείνει τους πιο εύκολους τρόπος για να γίνεις σούπερ δημοφιλής στην παρέα σου αλλά και στα αγόρια.
Βήμα Πρώτο: μάθε να αγαπάς τον εαυτό σου, γι' αυτό που είσαι. Μπορεί να μην είσαι η ωραιότερη κοπέλα στην παρέα ή το σχολείο, αλλά φρόντισε να αναδείξεις τα καλύτερά σου σημεία ή ταλέντα. Έχεις χιούμορ, γίνε δημοφιλής για τα ανέκδοτά σου. Μπορείς να κάνεις καλή διαχείριση των οικονομικών, γίνε ταμίας στο τμήμα σου.
Βήμα Δεύτερο: Άλλο έχω αυτοπεποίθηση άλλο είμαι αλαζονική. Πολλά κορίτσια στην προσπάθειά τους να το παίξουν ντίβες, καταλήγουν να γίνουν όχι δημοφιλείς αλλά αντιπαθητικές. Αξιοποίησε την αυτοπεποίθηση που διαθέτεις για να γίνεις επικοινωνιακή και όχι να κλειστείς στο όμορφο κλουβί σου.
Βήμα Τρίτο: γλέντησέ το όπου μπορείς. Μην είσαι κατατονική και καταθλιπτική. Κανείς δεν θέλει στην παρέα του ένα κορίτσι που δεν ικανοποιείται με τίποτα, γκρινιάζει για τα πάντα και είναι στρυφνή με τους πάντες. Έτσι απλά κινδυνεύεις να γίνεις δημοφιλής για αντίθετους λόγους απ΄ότι θα ήθελες. Άλλωστε, οι πιο δημοφιλείς άνθρωποι είναι οι έξω καρδιά και οι γεμάτοι ενεργητικότητα.
Βήμα Τέταρτο: πες ναι στις ομαδικές δραστηριότητες: σπορ, γυμναστήριο, μαθήματα ζωγραφικής ή αγγλικών και όποιο άλλο χόμπι περιλαμβάνει την κοινωνικοποίηση. Όσο διευρύνεις τον κύκλο φίλων και γνωστών, τόσο πιο δημοφιλής γίνεσαι.
Βήμα Πέμπτο: χρησιμοποίησε όλα τα όπλα γοητείας που διαθέτεις. Άκου προσεκτικά τους συνομιλητές σου και συγκράτησε μικρές λεπτομέρειες όσων σου εκμυστηρεύονται. Στη συνομιλία, παίξε με τη χρυσή αναλογία 3 προς 1: κάνε 3 ερωτήσεις για το συνομιλητή και 1 για εσένα.
Βήμα Έκτο: όσο πιο περιποιημένη, τόσο πιο δημοφιλής. Δεν χρειάζεται να είσαι πανέμορφη, καυτή και σέξι για να γίνεις δημοφιλής. Απλά, φρόντισε να περιποιήσε τον εαυτό σου όσο περισσότερο μπορείς. Μπορείς να ξεχωρίζεις για το άρωμα, το χτένισμα ή το στυλ σου!

2 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιο σας για να γίνουμε ακόμα καλύτεροι