Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Έρωτας χωρίς ανταπόκριση

Η αγάπη χωρίς ανταπόκριση είναι η πιο δύσκολη αγάπη. Αγάπη σημαίνει χαρά, σε αυτή την περίπτωση για να νιώσεις την χαρά πρέπει να δημιουργήσεις το δικό σου κόσμο το φανταστικό. Δυστυχώς όμως όταν  συνέλθεις  καταλαβαίνεις  πως όλα ήταν ένα όνειρο απατηλό.
Όποιος αγαπά δίχως να αγαπιέται, δεν έχει σωτηρία, γιατί το μέτρο και το όριο αυτού του πάθους δεν βρίσκεται στα χέρια του, μα πέρα από τη δύναμη του και καμιά θέση δεν είναι αρκετά δυνατή μπροστά στην επιθυμία ενός άλλου. Το αδιέξοδο αυτού του δεσμού, είναι ένα μαρτύριο. 
Ο έρωτας δίχως ανταπόκριση είναι ένα μάταιο βάρος που καθυστερεί τα βήματα μας. Ο έρωτας , η αγάπη δεν έρχονται ποτέ για να μας πληγώσουν και να μας πονέσουν δυστυχώς όμως φαίνεται ότι σε κάποιες περιπτώσεις πως είναι αναπόφευκτο. Αν είστε ερωτευμένοι και δεν έχετε ανταπόκριση προσπαθήστε να απομακρυνθείτε να ξεπεράσετε αυτό τον έρωτα μην μένετε να βασανίζετε την ψυχή σας και το μυαλό σας για κάτι που μόνο πόνο σας προξενεί. 
Αν δεν υπάρχει ανταπόκριση σημαίνει πως δεν υπάρχει και χημεία μεταξύ σας, οπόταν προχωρήστε τη ζωή σας και ερωτευτείτε κάποιο που θα εκτιμά αυτό που είστε, όπου τα αισθήματα θα είναι αμοιβαία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας για να γίνουμε ακόμα καλύτεροι