Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Πω πω πω τι βγάζει το Αγρίνιο;;


   Ιουλία Καλλιμάνη   ,
Είναι μια νέα, γλυκιά και όμορφη τραγουδίστρια με μια υπέροχη φωνή.Η Ιουλία Καλλιμάνη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κωνωπίνα είναι Ξηρομερίτισα και με βούλα ΚΩΝΩΠΙΝΙΩΤΙΣΑ. 
    Είναι κόρη του αείμνηστου Φώτη Καλλιμάνη που έφυγε νεότατος για την αιωνιότητα και της Βασιλικής Καρακώστα από τις Φυτείες. 
     Η πανέμορφη Ιουλία έχει ξεχωρίσει για το ταλέντο της και τη γλυκιά φωνή της και έχει καταφέρει και έχει μπει στις καρδιές πολλών θαυμαστών της αφού και η ίδια είναι μια τραγουδίστρια που ερμηνεύει τα τραγούδια της από καρδιάς. 
     Η υπέροχη φωνή της, σε συνδυασμό με το εξαιρετικά όμορφο πρόσωπο και τη σκηνική της παρουσία, αποδεικνύουν πως σε λίγα χρόνια θα μιλάνε όλοι για την Ιουλία Καλλιμάνη με τα καλύτερα λόγια!

Κωστής Μαραβέγιας

Ο Κωστής Μαραβέγιας (γνωστός και ως Maraveyas ilegál) γεννήθηκε στο Αγρίνιο και κατάγεται από την Κεφαλονιά. Είναι τραγουδοποιός και συνθέτης.  Έχει γράψει μουσική για θέατρο και σινεμά. Παίζει ακορντεόν, πιάνο, κιθάρα, farfisa και hammond. Τραγουδάει στα ελληνικά, αγγλικά, ισπανικά και ιταλικά. Έζησε για οχτώ χρόνια στην Ιταλία όπου, εκτός από τις πανεπιστημιακές σπουδές στη Στατιστική, φοίτησε στο ωδείο Niccolo Piccini του Bari αρμονία, αντίστιξη και φούγκα. 









farmakiΑδερφές Φαρμάκη ( Όλγα και Γωγώ)
Είναι και οι δυο κουκλάρες , είναι αδερφές και κατάγονται από το όμορφο Αγρίνιο.







Ζέτα Μακρυπούλια

Γεννήθηκε στις 31 Ιουλίου του 1978 και μεγάλωσε στον Κεραμικό,το δεύτερο από τα τρία παιδιά της οικογένειας,και το μοναδικό κορίτσι. Εχει καταγωγή από την Ποταμούλα Αιτωλοακαρνανίας, ένα χωριό κοντά στο Αγρίνιο.Πάει στο σχολείο,είναι ντροπαλή,μαζεμένη και πολύ καλή μαθήτρια.Είναι κι όμορφή κι ας μη μπορεί να το δει ακόμα τόσο ξεκάθαρα!

ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΦΗΣΑΜΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΡΗ ΜΑΣ:
Οι Nevermind δημιουργήθηκαν το 2008, ενώ άρχισαν να δουλεύουν συνειδητοποιημένα από το 2009. Πρόκειται για ένα γκρουπ που αγαπάει το ελληνικό Ροκ και φροντίζει να το αποδεικνύει με τα τραγούδια που γράφει και ερμηνεύει. Ονειρό τους είναι να τους δωθεί η ευκαιρία να αποδείξουν τι μπορούν να κάνουν και να ακούσουμε την μουσική τους. Εμείς δεν έχουμε τίποτα άλλο παρά να τους ευχηθούμε να πραγματοποιήσουν το στόχο τους, να αναγνωριστούν οι κόποι και να μας δείξουν τι αξίζουν, γιατί ξέρουμε πόσο πολύ το θέλουν. Άλλωστε έχουν όλα τα προσόντα για να ξεχωρίσουν και να φτάσουν ψηλά, αρκεί να μην τα παρατήσουν και να συνεχίσουν να κάνουν αυτό που αγαπούν με το ίδιο πάθος. 



ΑΝ ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΡΑΨΤΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΣΧΟΛΙΟ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας για να γίνουμε ακόμα καλύτεροι