Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Tα χρώματα του φετινού Χειμώνα


Είμαστε λιγότερο από ένα μήνα μακριά από τα Χριστούγεννα και φέτος παρά τα όσα συμβαίνουν έχουμε αρκετούς λόγους να έχουμε ευχάριστη διάθεση μιας και η μόδα επιβάλλει χρώμα! Χρώμα, χρώμα, χρώμα παντού τόσο σε φωτεινές όσο και βαθιές αποχρώσεις που μας παίρνει μακριά από το διαχρονικό μα καταθλιπτικό μαύρο. Φέτος μπορούμε να κάνουμε  κάποιες πιο τολμηρές- κλασικές δε, προσθήκες στην γκαρνταρόμπα μας, επιλέγοντας τις τοπ αποχρώσεις της φετινής σεζόν...

Αποχρώσεις του μπλε (midnight blue και cobalt blue)
Δεν μπορούμε να σκεφτούμε καλύτερο τρόπο από αυτόν για να μπούμε δυναμικά και ρομαντικά ταυτόχρονα στο πνέυμα του χειμώνα, από το να αγκαλιάσουμε το βαθύ μπλα. Το μπλε του μεσονυχτίου ή midnight blue, τόσο σε  head-to-toe looks ή σαν αξεσουάρ ταιριάζει σε κάθε απόχρωση δέρματος και μαλλιών, ενώ είναι σικάτο πάνω σε κάθε γυναίκα. Περισσότερο βραδινό αλλά ιδιαιτέρως ενδιαφέρον σε συνδυασμό με ανοιχτές αποχρώσεις, τραβά τα βλέμματα μεν διακριτικά δε. Δένει υπέροχα με το απαλό ροζ και σομόν όπως και με τα μπορντό.
Το μπλε του κοβαλτίου, αρκετά πιο έντονο αλλά εξίσου δυναμικό και εύκολο σαν απόχρωση για κάθε γυναίκα- είναι η εκδοχή του μπλε που μας ανανεώνει και ενδείκνυται για color- blocking. Ιδανικό για παιχνίδια με το πορτοκαλί, το μαύρο και το μουσταρδί.

Αποχρώσεις του μπορντό (δαμασκηνί και βουργουνδί)
Το μπορντό φέτος είναι ένα από τα πιο hot χρώματα για το χειμώνα και πως θα μπορούσε άλλωστε να είναι διαφορετικά. Η θέα του συνειρμικά οδηγεί σε απολαυστικές στιγμές με κόκκινο κρασί πλάι στο τζάκι Είναι ένα τόσο πλούσιο και βαθύ χρώμα, που δικαιωματικά κερδίζει τις εντυπώσεις και τις καρδιές μας. Φόρεσε ένα χοντρό πλούσιο μπορντό πουλόβερ ή αν θέλεις να έχεις μια πιο διακριτική εμφάνιση συνδύασε στο ντύσιμό σου αξεσουάρ σε αποχρώσεις μπορντό.  Το δαμασκηνί από την άλλη είναι ένα σκούρο χρώμα με σοφιστικέ άποψη, που δίνει στην εμφάνισή μας πολύ όμορφη διάσταση. Χρησιμοποίησέ το σαν μια πιο παιχνιδιάρικη εναλλακτική λύση συνδυάζοντάς το με μαύρο ή αγόρασε ένα φόρεμα σ' αυτήν την απόχρωση. Είναι ένα χρώμα που μπορείς να το φορέσεις όλες τις ώρες και να ξεχωρίζεις!

Xρυσό
Το ύφος μπαρόκ είναι μια εξαιρετικά δυνατή τάση για το φετινό χειμώνα και την συναντήσαμε σε πολλές συλλογές μόδας. Φυσική συνέπεια λοιπόν και η αναβάθμιση που επεφύλαξαν οι διάσημοι σχεδιαστές στο υπέροχο χρώμα του χρυσού, που θα είναι πολύ "in fashion" αυτό το χειμώνα. Είναι ένα χρώμα που το λατρεύω, γιατί έστω και λίγες πινελιές του μπορούν να δώσουν στην εμφάνιση κάθε γυναίκας μια ξεχωριστή λάμψη. Αν εσύ τώρα το βρίσκεις εκκεντρικό για καθημερινή χρίση, σου προτείνω ανεπιφύλακτα να μην το αγνοήσεις στις εορταστικές σου εμφανίσεις των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Πορτοκαλί
Πολλές πιστεύουν, ότι το πορτοκαλί είναι ένα καλοκαιρινό χρώμα, αλλά οι φετινές συλλογές μεγάλων οίκων μόδας έχουν εντελώς διαφορετική άποψη. Ταιριάζει απόλυτα στον τύπο της Ελληνίδας και είναι ένα χρώμα που μπορείς εύκολα να συνδυάσεις με κλασσικά χρώματα που ήδη υπάρχουν στη γκαρνταρόμπα σου. Ένα μαύρο παντελόνι ιππασίας φορεμένο με καφέ μπότες, είναι η ιδανική βάση για να φορέσεις από πάνω ένα εντυπωσιακό πορτοκαλί πουλόβερ.

Πετρόλ
Το πετρόλ είναι από τα πιο σπάνια χρώματα σε ότι αφορά τα trends όμως αυτή τη σεζόν  αποτελεί μια κορυφαία επιλογή. Ακόμα κι αν δεν θέλεις μια μονόχρωμη εμφάνιση σ' αυτήν την απόχρωση, μπορείς να δώσεις μια πιο μοντέρνα άποψη στο ντύσιμό σου, προσθέτοντας αξεσουάρ σε πετρόλ απόχρωση. Αν τώρα θέλεις να πρωτοτυπήσεις και να ακολουθήσεις τις επιταγές τις μόδας, μπορείς να το συνδυάσεις με χρυσό που είναι κι αυτό ένα πολύ δυνατό χρώμα για το φετινό χειμώνα.

Σομόν και ανοιχτό ροζ
Όπως το δαμασκηνί αυτή τη σεζόν είναι μια εναλλακτική λύση για το μαύρο, έτσι ακριβώς και το ροζ ή το σομόν μπορεί να είναι μια εναλλακτική λύση για το λευκό. Το βασικό προτέρημα αυτού του χρώματος είναι ότι μπορεί να προσθέσει μια ξεχωριστή θηλυκότητα σε κάθε ντύσιμό μας. Για μια πιο ήπια εμφάνιση, μπορείς να το συνδυάσεις με άλλα ουδέτερα χρώματα, όπως με καφέ ή ανοικτό μοβ. Αν τώρα θες πραγματικά να ξεχωρίσεις, συνδύασέ το με δαμασκηνί ή με βαθύ πράσινο της ελιάς.

Καφέ- Ταμπά
Είναι ένα χρώμα που χαίρομαι να το φοράω όλες τις εποχές, αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι είναι ένα καθαρά χειμωνιάτικο χρώμα. Συνδυάζεται εύκολα με πολλά άλλα χρώματα, όπως το μαύρο, το navy blue ή το κόκκινο και προσφέρει μια μοναδική ζεστασιά στην εμφάνιση κάθε γυναίκας που το φοράει. Φέτος βέβαια είναι ένα από τα χρώματα που ξεχώρισαν στις προτάσεις των περισσότερων σχεδιαστών, γεγονός που αναβαθμίζει την βαρύτητα που θα πρέπει να έχει στις φετινές σου επιλογές.

Λαδί- Χακί- Παραλλαγή
Η μόδα αυτό το χειμώνα, συνεχίζοντας από το καλοκαίρι, επιμένει σε  looks με militaire επιρροές και λεπτομέρειεςμε το χακί να παίζει κυρίαρχο ρόλο στις πιο δημοφιλείς επιλογές για αυτή τη σεζόν. Από πουκάμισα και cigarette μάλλινα παντελόνια, μέχρι παλτό, parka μπουφάν και φορέματα απότσόχα ή ταυτά, το κλασικό χρώμα εντυπωσιάζει. Το καλό με το χακί είναι ότι μπορεί να είναι σικ αλλά και grunge ταυτόχρονα ενώ στο βράσυ δείχνει υπέροχο με smoky eyes make-up.

Πρόκειται για ένα σκούρο χρώμα με σοφιστικέ άποψη, που δίνει στην εμφάνισή μας πολύ όμορφη διάσταση. Χρησιμοποίησέ το σαν μια πιο παιχνιδιάρικη εναλλακτική λύση συνδυάζοντάς το με μαύρο ή αγόρασε ένα φόρεμα σ' αυτήν την απόχρωση. Είναι ένα χρώμα που μπορείς να το φορέσεις όλες τις ώρες και να ξεχωρίζεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας για να γίνουμε ακόμα καλύτεροι