Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

Ποιος είναι ο Μπάλι Μπέης στον «Σουλεϊμάν το Μεγαλοπρεπή»;;

Έκλεψε τις εντυπώσεις με την πρώτη του εμφάνιση στην τουρκική  σειρά «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής», σώζοντας από τα χέρια των εχθρών τον σουλτάνο. Ο αγαπημένος μπέης του σουλτάνου Σουλεϊμάν δεν είναι άλλος από τον κούκλο ηθοποιό και μοντέλο Μπουράκ Οζτσιβίτ (Burak Özçivit).
Με το ρόλο του Μαλκότσογλου Μπαλί Μπέϊ που υποδύεται ο Μπουράκ,  τον ερωτεύτηκαν όλες οι τηλεοπτικές θαυμάστριες της σειράς για την εξωτερική του εμφάνιση, αλλά και για τον τρόπο που ερωτεύτηκε και διεκδίκησε την αγάπη της Αρμίν.
Ο Μπουράκ γεννήθηκε στις 24 Δεκεμβρίου του 1984 στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας. Ανήκει στο ζώδιο του Αιγόκερω και έχει ύψος 1.87. Έχει εργαστεί ως μοντέλο και από το 2010 παίζει στη σειρά με Küçük Sırlar σε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.
Εδώ και ένα χρόνο διατηρεί σχέση με την Ceylan Çapa, με την οποία έχει δέκα χρόνια διαφορά ηλικίας!
Το δυσάρεστο είναι πως από τον Σουλεϊμαν τον Μεγαλοπρεπή, ο Μαλκάτσογλου θα αποχωρήσει σύντομα … καθώς θα λαβωθεί και θα χάσει τη ζωή του σε κάποια μάχη!
πηγή:star.gr

11 σχόλια:

  1. Καλησπέρα!! Ευχαριστώ πάρα πολύ για το όμορφο σχόλιο!! Είναι ιδέα μου ότι οι Τούρκοι ομορφαίνουν επικίνδυνα;; χαχαχα Πολλά φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλησπέρα επίσης!!!!!!τίποτα για το σχόλιο και ευχαριστώ και για το δικό σου!!!Αν ομορφαίνουν λέει πολύ επικίνδυνα ,αυτό είναι το μόνο σίγουρο ....

      Διαγραφή
  2. πράγματι!!!!!!!:D ;έτσι να υποστηρίζουμε η μία την άλλη πολλά φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τι κουκλος!!! Κριμα ομως που πεθαινει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πολύ κρίμα αλλά θα κάτσει για αρκετό καιρό ακόμα!!!!!

      Διαγραφή
    2. ναι σίγουρα γιατί βλέπω και κάποια επεισόδια από το τέλος του 2 κύκλου και η κόρη της Χουρέμ τον αγαπάει

      Διαγραφή
  4. κουκλοςςςςςςςςςςςςςςςςς !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιο σας για να γίνουμε ακόμα καλύτεροι