Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Ξύρισμα,αποτριχωτικές κρέμες ή κερί;

Ποιον τρόπο από τους τρεις προτιμάτε;
  • ΞΥΡΙΣΜΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ

    Αρχικά χρησιμοποιήστε το ξυραφάκι με φορά ίδια με αυτήν που φυτρώνουν οι τρίχες. Στην συνέχεια κάντε ένα δεύτερο ξύρισμα της ίδιας περιοχής με αντίθετη φορά. Το πρώτο θα απομακρύνει τις τρίχες χωρίς να ερεθίσει το δέρμα και το δεύτερο θα κάνει το ξύρισμα πιο βαθύ.

    • ΑΠΟΤΡΙΧΩΤΙΚΕΣ ΚΡΕΜΕΣ

    Οι αποτριχωτικές κρέμες περιέχουν χημικές ουσίες, οι οποίες «καίνε» τις τρίχες και τις αποδυναμώνουν. Μέσα σε 10 περίπου λεπτά μετά την χρήση τους θα δείτε τις τρίχες να μαλακώνουν και να απομακρύνονται από το δέρμα σας με ένα απλό πέρασμα με μια σπάτουλα. 
                                                                                                                                                    

    • ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ ΚΕΡΙ

    Αν διαθέτετε χρόνο και δεξιοτεχνία, κάντε αποτρίχωση με κερί . Χρειάζεστε περίπου μια με μιάμιση ώρα και ταλέντο, τουλάχιστο για τις πρώτες φορές που θα εφαρμόσετε τη μέθοδο.Το αποτελέσματα αυτής της μεθόδου μπορεί να διαρκέσουν ακόμα και είκοσι ημέρες, αφού οι τρίχες αφαιρούνται από τη ρίζα τους. 
    Εγώ τα έχω δοκιμάσει όλα και βρήκα πιο αποτελεσματικό το κερί αλλά ήταν λίγο ακριβό και ήμασταν πολλές κυρίες στην οικογένεια,έτσι το σταματήσαμε.
    Ποια είναι η δική σας άποψη;

8 σχόλια:

  1. κανένας τρόπος δε μου αρέσει!!! χ αχα χα.. βασικά θα ήθελα να μην είχαμε τρίχες!! τις μισώ!!!! βαριέμαι φρικτά τη διαδικασία, όπως και κάθε γυναίκα φαντάζομαι!! έχω δοκιμάσει και τα 3.. το ξυραφάκι είναι ανυπόφορο (αν και εκεί καταλήγω σχεδόν πάντα όταν βαριέμαι να τα κάνω με την αποτριχωτική μηχανή), το κερί δεν το αντέχω και με τις κρέμες δεν έχω καλό αποτέλεσμα. θα θελα να κάνω μια ριζική!!!! χα χα.. έβγαλα το άχτι μου, τι τραβάμε οι γυναίκες!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό είναι μια μεγάλη αλήθεια!!!!!!!και εμένα πόσο με τρελαίνουν οι τρίχες!!!!ανυπόφορες!!!!!

      Διαγραφή
  2. Πολύ χρήσιμη ανάρτηση!
    Ενώ το κερί έχει αποτέλεσμα βαριέμαι πολύ την όλη διαδικασία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και εγώ επί χρόνια έκανα κερί! Μέχρι που πέρσι έγινα φοιτήτρια και επέλεξα τα 25-30 ευρώ που έδινα στην αισθητικό να τα σπαταλάω σε καφέδες! Και για μόνη μου ούτε λόγος... δεν το χω καθόλου
    http://ariadnizor.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απόλυτα,δεν συμφέρει καθόλου.....Πολλά φιλιά!!!!!!!

      Διαγραφή

Αφήστε το σχόλιο σας για να γίνουμε ακόμα καλύτεροι