Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Ι need your help!!!

Αγαπημένες μου bloggers,
μια φίλη μου θα ήθελε να μπει και αυτή στην παρέα μας,δηλαδή να γίνει και αυτή μια blogger.Και φυσικά χρειαζόμαστε την πολύτιμη βοήθειά σας.Αυτή έχει ένα κόλλημα με τα τούρκικα αλλά και γενικά με την Τουρκία.Θα ήθελε λοιπόν να δημοσιεύει τα νέα των Τούρκων ηθοποιών και να νέα έργα που θα παίξουν στην Ελλάδα.(Ξέρω πως σε κάποιες ίσως να μην αρέσουν όλα αυτά και να μην θέλετε να σχολιάσετε δεκτόν,αλλά να μην προκληθεί χάος.)Περιμένω τις ιδέες όλων όσων θέλουν να βοηθήσουν , σκεφτείτε ότι πιο προτότυπο έχετε.
κ μην ξεχνάμε το giveaway ακόμα τρέχει, προσκαλέστε τους φίλους σας!!!!!!

14 σχόλια:

  1. Απεχθάνομαι τα τούρκικα, αλλά το πολύ πολύ να μην τα διαβάζω..ο καθένας ανεβάζει ό, τι θέλει και τα διαβάζει όποιος θέλει!
    Πάω στο giveaway!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!!!!!!Ότι δεν μας αρέσει απλά δεν το κοιτάμε!!!!!!Πολλά φιλιά Μαράκι!!!!!!!!

      Διαγραφή
  2. Καλησπέρα Παναγιώτα μου!!Δυστυχώς θά συμφωνήσω μέ τήν Μαρία μας!!Ούτε εγώ τά είδα ποτέ,άν καί πολλές φίλες μου τά παρακολουθούν μανιωδώς!!Προτιμώ ταινίες στό ΝΟΒΑ!!Δικαίωμά της νά τό κάνη!Καλό βράδυ!!Πολλά φιλάκια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βασικά και ςεμένα μου αρέσουν τα αστυνομικα στο star,αλλά όλη η άλλη οικογένεια βλέπεις!!!Πολλά φιλιά!!!!1

      Διαγραφή
  3. Δεν έχω παρακολουθήσει ποτέ τούρκικα! Δεν έχω ιδέα!!
    Καλό ξημέρωμα! Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλήμερα και πολλά φιλιά!!!!Μας έχουν βομβαρίσει πως σας ξέφυγαν αναρωτιέμαι!!!!!Φιλάκια!!!!!!!

      Διαγραφή
  4. Η πεθερά μου τα παρακολουθεί ανελλειπως, εγώ ποτέ, ιδέαν δεν έχω ούτε ποια είναι ούτε πότε προβάλλονται!
    Φυσικά όμως είναι δικαίωμα της κοπέλας να το κάνει
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επίσης και γιαγιά μου!!Εγώ από όσα έχουν παιχτεί έχω ξεχωρίσει 2,3 σαν υπόθεση, γιατί όλα τα άλλα μου φαίνονταν κοινά!Πολλά φιλιά!!

      Διαγραφή
  5. Γεια σου, Παναγιώτα μου! Κι εγώ δεν παρακολουθώ τούρκικα, δεν μου αρέσουν. Εφόσον όμως η φίλη σου θέλει να εμπλακεί με το blogging και της αρέσει η Τουρκία και ο πολιτισμός της, γιατί δεν συνδυάζει αυτά τα δύο, χωρίς όμως να εμπλέξει τα σίριαλ; Υπάρχουν πάρα πολλά θέματα με τα οποία θα μπορούσε να ασχοληθεί και ίσως ενδιαφέρουν τον κόσμο. Τα σίριαλ είναι κάτι εντελώς εφήμερο, μια μόδα που θα περάσει. Και από ό,τι βλέπω και πιο πάνω, δεν τρελαίνονται και πολλοί με αυτά...

    Ελπίζω να μην την απογοητεύσαμε, πάντως! Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Έλλη!!!!!!!!!Ευχαριστώ για τη βοήθεια σου!!!!!!!!!!!!!Πάντως βλέπω πως όλες σας μεγάλη αδυναμία τους έχετε , αλλά οι Τούρκοι έχουν πολύ καλές ταινίες σε επιπεδο Χόλιγουντ αν πάσει καμιά στα χέρια σου καμιά φορά ρίξτης καμια ματιά,αξίζουν!!!!!!Πολλά φιλια!!

      Διαγραφή
  6. Γειά σου Παναγιώτα! Πρώτη φορά έρχομαι στο σπιτάκι σου και σ'ευχαριστώ για την επίσκεψη στο δικό μου και που μπήκες στην παρέα μας :)
    Λοιπόν, για τη φίλη σου τώρα, είναι ευχάριστο που θέλει να κάνει κι εκείνη μπλογκ. Ο καθένας μας έχει διαφορετικά ενδιαφέροντα εδώ και υπάρχει χώρος για όλα τα θέματα, όμως θα συμφωνήσω απόλυτα με την Funky Monkey από πάνω. Θα μπορούσε να γράψει για την Τουρκία και τον πολιτισμό της, αλλά για τηλεόραση δεν ξέρω ποιος ενδιαφέρεται να διαβάζει... Η τηλεόραση είναι στην φάση της παρακμή της αυτή την στιγμή, και ο μόνος λόγος που παίζονται τα τούρκικα είναι διότι δεν υπάρχει χρήμα για δικές μας παραγωγές. Δεν ξέρω τι επισκεψιμότητα θα έχει ένα τέτοιο μπλογκ, αλλά αν δεν έχει κανένα άλλο ενδιαφέρον η φίλη σου, τι να πω, ας το κάνει, ελεύθερη είναι ;)
    Καλή τύχη εύχομαι, και χάρηκα που σε βρήκα !!
    Φιλιά **

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Lyriel ,ίσως έχεις δίκιο!!!!!!!Ευχαριστώ που πέρασες από το μπλογκοσπιτάκι μου!κ για τις συμβουλες σου!!Καλώς σε βρήκα και πολλά φιλιά!!!!!

      Διαγραφή
  7. Παναγιώτα μου θα συμφωνήσω και γω με τη Lyriel και τη Funky!! Νομίζω είναι μια ωραία ιδέα, ενδιαφέρουσα και διαφορετική. Αν θέλει μπορεί να το συνδυάσει και με τα σίριαλ με κάποιο τρόπο. Να μας πεις όταν ανοίξει το Blog της να γίνουμε μέλη! :) φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΑΑ τότε θα βάλουμε σε εφαρμογή τις ιδέες σας για να βγάλουμε το καλύτερο αποτέλεσμα!!!!!!!Μην ανησυχείς θα σας πω!!!!!!!!Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιο σας για να γίνουμε ακόμα καλύτεροι