Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Σπυράκια!!!!!!Εξαφανίστε τα


Δύο μέρες πριν από ένα πάρτι ή πολύ σημαντικό event, βλέπεις στο πρόσωπο σου ένα σπυράκι. Υπάρχουν 3 αλάνθαστοι φυσικοί τρόποι να το εξαφανίσεις. Δοκίμασέ τους!...

Μέλι

Η πιο γλυκιά φροντίδα για την επιδερμίδα σου, το μέλι, χρησιμοποιείται για φαρμακευτικούς λόγους για χιλιάδες χρόνια. Γνωστό για τις αντιβακτηριδιακές και αντιμικροβιακές του ιδιότητες, το πορτοκαλί αυτό νέκταρ είναι ιδανικό στην καταπολέμηση των βακτηρίων γύρω και μέσα στα σπυράκια. Βάλε μια μικρή ποσότητα ακατέργαστου μελιού στην ατέλεια που θέλεις να εξαφανίσεις και άφησε το για 15 λεπτά. Επανέλαβε για μερικές μέρες.

Ασπιρίνη

Παρόλο που η ασπιρίνη κυρίως καταναλώνεται, μπορείς επίσης να τη χρησιμοποιήσεις τοπικά κατά της ακμής. Ονομάζεται επιστημονικά ακετυλοσαλικυλικό οξύ και η χημική της σύσταση είναι παρόμοια με την πιο δημοφιλή ουσία κατά της ακμής, το σαλικυλικό οξύ. Η τοπική χρήση της ασπιρίνης μειώνει το πρήξιμο και την κοκκινίλα που προκαλούν τα σπυράκια. Λιώσε μια ασπιρίνη και πρόσθεσε λίγες σταγόνες νερό, μέχρι να σχηματιστεί μια σφιχτή πάστα. Άπλωσε το μείγμα στην περιοχή με το πρόβλημα για 5-10 λεπτά και στη συνέχεια ξέπλυνε με χλιαρό νερό.

Έλαιο τεϊόδεντρου

Όπως και το μέλι, έτσι και το έλαιο που εξάγεται από τα φύλλα του τεϊόδεντρου έχει ισχυρές αντιβακτηριδιακές ιδιότητες. Το έλαιο αυτό βοηθά στην μείωση των ερεθισμών και των σημαδιών, και είναι γνωστό για το βαρύ άρωμα του που θυμίζει ευκάλυπτο. Καθώς η σύνθεση του είναι πολύ δυνατή, μπορείς να διαλύσεις λίγο έλαιο τεϊόδεντρου σε toner. Άπλωσε το με μία μπατονέτα στις περιοχές που χρειάζεται, κάθε βράδυ.

11 σχόλια:

  1. Πολύ χρήσιμα tips!! Στα υπόψην (αχρείαστα να'ναι, χαχα!)... Φιλάκια, καλή μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σίγουρα αχρείαστα να 'ναι,αλλά δυστυχώς στην εφηβεία όλΟ σπυράκιΑ βγάζουμε!!!Φιλάκια!!!

      Διαγραφή
  2. Πράγματι, πολύ χρήσιμη ανάρτηση!! Δεν ήξερα για το μέλι!! Θα το δοκιμάσω!!
    Να έχεις μια όμορφη εβδομάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγώ ,μάλλον θα φανεί πολύ χρήσιμο!!!!!!Και εσύ επίσης!!!

      Διαγραφή
  3. poli endiaferoysa h anarthsi soy den hjera gia to meli oth kanh tosw kalo mprabw soy poy mas enhmeroses filia....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πολυ χρησιμα!!μπραβο σου που το μοιραστηκες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα έχω δοκιμάσει όλα και ναι έχουν αποτέλσμα! Επίσης και η οδοντόκρεμα και το λεμόνι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τελικά το μελάκι είναι θαυματουργό! Τέλειο το ποστ, γενικά και εγώ είμαι πολύ φαν των home remedies.. αν θέλεις ρίξε μια ματιά και σε εμένα, ανέβασα πολύ ωραίες σπιτικές μάσκες μαλλιών! :) http://bellatrixxkiddo.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιο σας για να γίνουμε ακόμα καλύτεροι