Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Επιστρέψαμε,επιστρέψαμε ακόμα πιο ανανεωμένες!

Η δεσποινίς Γυναικείες Υποθέσεις,όπως αυτοσυστηνόμουν,επιστρέφει και ειλικρινά δεν θα σας εγκαταλείψει ποτέ!Πάνε τώρα τέσσερις μήνες που έχω να μπω και να γράψω κάτι ουσιώδης,μόνο μεγάλα λόγια και λοιπά έγραφα,αλλά είμαι εδώ.Αυτούς τους μήνες που έλειπα πήρε πολλά μαθήματα ζωής,όπως η οικογένεια και η ΑΛΗΘΙΝΟΙ φίλοι μένουν σε αυτοί τη ζωή,ίσως εμπιστευτείς πολλούς και ίσως την πατήσεις,όμως επιβάλλεται να σηκωθείς και να συνεχίσεις την ζωή σου με την ίδια αφοσίωση,αγάπη και προθυμία,όπως πριν τα μεγάλα λάθη σου.Να μην πολυλογώ,πρόσωπα ήρθαν,πρόσωπα έφυγαν από τη ζωή μου,αλλά δεν ήθελα να χάσω εσάς τις μπλογκοφιλενάδες μου.Σας ευχαριστώ για τα βραβειάκια σας,αλλά δεν μου ήταν τόσο εύκολο να τα δω όλα και να κάνω ανάρτηση για το καθένα ξεχωριστά,αλλά ευχαριστώ και πάλι γιατί έτσι μου δείχνεται την αγάπη και την εκτίμηση σας!Η αλήθεια είναι πως έμαθα πολλά πράγματα,όπως να μην γράφω greeklish,γιατί θυμάμαι πολλές σας στράβωνα στις συνομιλίες μας!Σε λίγες μέρες θα είμαι μια νεαρά μαθητριούλα Λυκείου,που δυστυχώς ή ευτυχώς, θα είμαι το καλό παιδάκι, όπως πάντα!Επειδή οι δραστηριότητες αυξάνονται φέτος,έτσι και οι ενότητες του μπλογκ,δυο φίλες προσφέρθηκαν να βοηθήσουν,άρα βίντεο,νέες στήλες και  πολλές υποσχέσεις για εσάς όμορφες μου κυρίες!Ένα πράγμα μου έμεινε από αυτό το Καλοκαίρι λοιπόν,ποτέ μην εγκαταλείπεις τα όνειρά σου,για κανέναν και τίποτα!
Υ.Σ:Να σας πω την κρυφή επιθυμία μου?Θέλω κάποια στιγμή οι κόποι μου να αναγνωριστούν και να γίνω η πιο διάσημη έφηβη Ελληνίδα μπλογκερ!!!! <3 nbsp="" p="">
Περιμένω τα σχόλια σας!

7 σχόλια:

  1. Ψωνακι μμ Εσύ για το υστερόγραφο το λέω
    Όσο για το δυνατό comeback καλή αρχή ξανα
    Και όσο για τις φιλίες οι φίλες σου είναι δίπλα σ και το ξέρεις

    Μακιααααα :-* <3
    Σοφακι;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχαχα α το γατάκι σχολίασε κιόλας,το ξέρω Σοφάκι πως πλεον οι φίλες μου είναι δίπλα μου!Ευχαριστώ πολύ,μαζί,οι τρεις μας θα κάνουμε μια νέα αρχή!

      Διαγραφή
    2. Μαζί για πάντα όπως παλιά πιστεύω ποια
      Delete σε όλες τις κακίες στιγμές Γενικός κ ειδικός ξέρεις εσύ;-)
      Μαζί κ οι τρεις όπως παλιά<3

      Διαγραφή
  2. Σου εύχομαι να γίνεις η πιο διάσημη έφηβη μπλόγκερ!
    Επιτέλους μόλις έγραψα για ένα βραβείο που μου είχες δώσει πριν μήνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλώς βρεθήκαμε και πάλι.. Με γεια όλες οι νέες αλλαγές στο μπλοκ σου..Θα τα λέμε και πάλι τώρα που επιστρέψαμε όλοι στη μπλογκοβάση μας :) Σου εύχομαι η επιθυμία σου να πραγματοποιηθεί :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ω ναι καλώς ξαναβρεθήκαμε!Ευχαριστώ πολύ!ΤΟ ΕΛΠΊΖΩ!!!! <3

      Διαγραφή

Αφήστε το σχόλιο σας για να γίνουμε ακόμα καλύτεροι