Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Φλορισιέντα, μία σύγχρονη Σταχτοπούτα


Υπόθεση

Πρώτη Σεζόν: Η Φλορισιέντα είναι μια εικοσάχρονη κοπέλα, η οποία προσπαθεί να επιβιώσει κάτω από δύσκολες συνθήκες. Τυχαία, βρίσκει δουλειά στην οικία της οικογένειας Fritzenwalden, που κατάγεται από την Γερμανία. Ο Φεντερίκο είναι ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας, που έχει αναλάβει τις εταιρίες των γονιών του οι οποίοι πέθαναν. Η Φλορισιέντα γίνεται η νταντά του σπιτιού και με τον καιρό γίνεται ακόμα πιο απαραίτητη από μία νταντά στο σπίτι. Γίνεται η πιο αγαπητή στα παιδιά ενώ ο Φεντερικο την ερωτεύεται παράφορα και η ίδια εκείνον. Τα παιδιά μισούν την Μαλάλα, νονά του Φεντερίκο, και την Ντελφίνα, την μνηστή του που ενδιαφέρεται μόνο για την μεγάλη περιουσία του. Στο τέλος του πρώτου κύκλου ο Φεντερίκο σκοτώνεται σε τροχαίο, προσπαθώντας να σώσει την ζωή του Μάξιμο.

Δεύτερη Σεζόν:Ο Μάξιμο έχει κεντρινό ρόλο στην επόμενη τηλεοπτική χρονιά, αφού ο Φεντερίκο τον διόρισε κηδεμονα της οικογενειας. Ο Μαξιμο είναι ο κόμης του Κρικοράκαν και ερωτεύεται την Φλορισιέντα. Είναι η πρώτη φορά στη ζωή του που ερωτεύεται. Και η ίδια νιώθει κάτι πολύ έντονο γι' αυτόν αλλά φοβάται να το παραδεχτεί. Η Ντελφίνα εχει και πάλι σκοπό να τον κάνει δικό της και να του πάρει ολόκληρη την περιουσία ενώ θέλει και να φορέσει το στέμμα του Κρικοράκαν, αφού ο Μάξιμος ενδέχεται να γίνει βασιλιάς μόνο αν παντρευτεί. Το τέλος της σειράς είναι ευχάριστο: η Φλορισιέντα θα παντρευτεί τον Μάξιμο σε ένα στάδιο, σε μία ονειρεμένη τελετή, και θα αποκτήσουν τρίδυμα παιδιά ενώ, η Μαλάλα, η Ντελφίνα, ο Λορέντζο (κρυφός σύζυγος της Ντελφίνας) και ο Μπονίγια (σύζυγος της Μαλάλας) θα πάνε στη φυλακή.

ΘΑ ΜΠΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ!!!!!!!!!!

1 σχόλιο:

  1. Παιδια υπαρχει μια σελιδα στο facebook σχετικα με μια αλλη σειρα που πρωταγωνιστει η Φλορ!Ειναι και αυτη τελεια και προσπαθουμε να παμε τουλαχιστον 1.000 likes ετσι ωστε να στειλουμε πολλα μυνηματα σε ολα τα καναλια και να τους ζητησουμε να την βαλουν γιατι αγαπαμε την Φλορ!Η σελιδα λεγεται:Θέλουμε την σειρά Niní και στην Ελλάδα και το λινκ της σελιδας ειναι αυτο:https://www.facebook.com/TheloumeTenSeiraNiniKaiStenEllada?ref=hl οποιος ενδιαφερεται να δει αυτη την σειρα στην τηλεοραση οπου συμμετεχει η αγαπημενη μας Φλορ ας κανει like και ας βοηθησει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιο σας για να γίνουμε ακόμα καλύτεροι