Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Νύχια 2013




Αποχαιρετώντας το καλοκαίρι με τις ζωντανές και όλο χρώμα αποχρώσεις, μπαίνουμε στις νέες τάσεις της σεζόν Φθινόπωρο -Χειμώνας 2012-2013 με χρώματα και σχέδια νυχιών που ενισχύουν ακόμα περισσότερο την τάση που επικρατεί, η γυναίκα να είναι δυναμική και καθόλου συντηρητική.



Το μάκρος των νυχιών παραμένει κοντό ή με μάκρος ίσο με το 1/3 της βάσης του νυχιού και στρογγυλεμένα άκρα.

Τα σκούρα χρώματα όπως το μαύρο, το σκούρο μπλε, σκούρο μοβ, σκούρο πράσινο, γκρι, καφέ και σκούρο κόκκινο-μπορντό είναι από τα top trends της σεζόν σε ματ ή μεταλλικό χρώμα.







 Ακολουθούν τα χρώματα χρυσό και ασημί είτε σε ολόκληρο το νύχι, είτε σε γκλίτερ, είτε σε διάφορα σχέδια.





Ένα ασυνήθιστο trend αυτής της σεζόν είναι τα velvet nails (βελούδινα νύχια) που με αυτή την τεχνική μπορείς να χρησιμοποιήσεις όλα τα χρώματα που είναι στη μόδα αλλά ακόμα και χρώματα όπως το μπλε, το πορτοκαλί, το λευκό, το ροζ.... μόδα επίσης είναι και τα pearl nails που καλύπτουν όλο το νύχι με μικροσκοπικές πέρλες (caviar pearls).





Το απαλό ροζ συνδυασμένο με χρυσό ή ασημί, όπως μας το παρουσίασε η Chanel, θα γίνει αγαπημένο των γυναικών.

Η nude απόχρωση είναι must για όσες γυναίκες θέλουν τα αποφύγουν τα χρώματα στα νύχια τους και η παστέλ αποχρώσεις του γκρι, του γαλάζιου και του πράσινου της ελιάς ταιριάζουν απόλυτα με τα χρώματα του Χειμώνα.


Τα σχέδια στα νύχια για τη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2012-2013 δεν είναι τόσο περίπλοκα αν εξαιρέσουμε τη διακόσμησή τους που μπορεί να γίνει με δέρμα και δαντέλα. Σαν σχέδια θα επικρατήσουν τα πουά, το ανάποδο γαλλικό, το κλασσικό γαλλικό με συνδυασμούς των παραπάνω χρωμάτων που είναι στη μόδα





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας για να γίνουμε ακόμα καλύτεροι