Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Selena Gomez:αντεγράψτε το στύλ της

Η Selena Gomez φορούσε, στην πρεμιέρα της ταινίας της φίλης της Katy Perry, ένα ροζ φόρεμα Emilio Pucci και ένα ζευγάρι ασημένια σανδάλια Jimmy Choo.
Ένας τέλειος συνδυασμός πολύ ταιριαστός με το νέο look της ηθοποιού.
Selena έχει μακρινή τα μαλλιά της με exstension και το make-up έχει επικεντρωθεί στα μάτια.
Αν θέλετε να αντιγράψετε την εμφάνιση μπορείτε να βρείτε ένα φτηνό αντίστοιχο φόρεμα σε αλυσίδες, όπως η H&M… και ποιος ξέρει ίσως και εσείς να βρειτε τον δικο σας Justin Bieber.

 

Αν θέλεις να είσαι μπροστά κόψε αφέλειες όπως η Selena Gomez!



    Ο Elie Saab μας είχε δείξει τις τέλειες αφέλειες στο fashion show του για τον ερχόμενο Χειμώνα! Και δεν είναι μόνο ο Elie Saab που θέλει τις βαριές και σε απόλυτη ευθεία αφέλειες να επιστρέφουν. Σε προειδοποιώ: οι αφέλειες είναι too hot την ερχόμενη σεζόν και αν θέλεις να πουλήσεις λίγο... beauty πνεύμα, παράλληλα είσαι σε mood αλλαγής και είναι στην φύση σου να είσαι μπροστά, επένδυσε στις αφέλειες!

    Ακριβώς, δηλαδή, όπως έκανε και το κορίτσι του Justin Bieber, η Selena Gomez πριν λίγες μέρες και ανέβασε και photo της για να μας δειγματίσει το ολοκαίνουριο look της! 

    Street Style: H Selena Gomez με American Eagle Jeggings , πολύ σκούρο σκισμένο τζιν!


    Street Style: H Selena Gomez με American Eagle Jeggings , πολύ σκούρο σκισμένο τζιν!Η Selena Gomez κατευθύνεται προς τη Νέα Υόρκη, για την προώθηση του νέου της αρώματος “Selena Gomez”.
    Το στυλ της δείχνει πως μεγάλωσε απότομα. Ωστόσο ο συνδυασμός του τζιν με τις motorcycle  μπότες μας αρέσει !




    Τα μακριά μαλλιά δεν είναι ένα άπιαστο όνειρο.
    Extensions για τη Selena GomezΘέλετε μακριά μαλλιά και δεν θέλετε να περιμένετε! Τα θέλετε εδώ και τώρα. Η λύση είναι τα extensions και αυτό φαίνεται ότι έκανε και η Selena Gomez, η οποία βρέθηκε από τη μία στιγμή στην άλλη με πολύ μακριά μαλλιά.

    Η χαρά της είναι μεγάλη και στις φωτογραφίες που ανέβασε στο twitter δείχνοντας τα μαλλιά της έχει αυτό το ωραίο ύφος της ευχαρίστησης που έχουν όλες οι γυναίκες όταν αφήνουν το κομμωτήριο και είναι ευχαριστημένες μετά από μία αλλαγή στο χρώμα, στο μήκος ή στο στυλ των μαλλιών τους.

    Η Selena στο tweet της έγραψε και ότι τα μαλλιά της μάκρυναν και είναι έτοιμα για την επόμενη ταινία.Βλέπετε, κάποιες φορές το μήκος των μαλλιών δεν είναι απλά απαίτηση της γυναικείας ματαιοδοξίας, αλλά και επιβολή της δουλειάς. Πάντως, η ίδια είναι γλυκιά και χαμογελαστή είτε έχει μακριά, είτε μεσαίου μήκους μαλλιά και τελικά αυτό είναι το σημαντικό.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Αφήστε το σχόλιο σας για να γίνουμε ακόμα καλύτεροι