Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Οι αγαπημένοι μας Τούρκοι ηθοποιοί

Πρωταγωνιστούν στη μικρή μας οθόνη και κλέβουν τις εντυπώσεις. Οι Τούρκοι σταρ έχουν αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές και στην Ελλάδα, όπως και σε άλλες χώρες, όπου προβάλλονται οι σειρές τους,
Και επειδή οτιδήποτε τους αφορά αποτελεί πια είδηση, σίγουρα κάποιες αναλυτικές λεπτομέρειες για την προσωπική τους ζωή θα σας ενδιαφέρουν.
Τουμπά Μπουγιουκουστούν

Η μελαχρινή καλλονή Τουμπά Μπουγιουκουστούν, που πρωταγωνιστεί στο «Asi», είναι η νέα γοητευτική και ταλαντούχα ηθοποιός που κατάφερε να συγκινήσει και το ελληνικό κοινό. Γεννήθηκε στις 5 Ιουλίου του 1982 στην Κωνσταντινούπολη. Πολύ συγκρατημένη για την προσωπική της ζωή, παραδέχεται πως δεν της αρέσει να βλέπει στα περίπτερα τις παπαράτσι φωτογραφίες της με μπικίνι και περιγράφει τον εαυτό της ιδιαίτερα ντροπαλό, που περνούσε πολύ χρόνο μόνη γιατί οι δικοί της δούλευαν σκληρά. Ήθελε να σπουδάσει γενετική, αλλά στην πορεία την κέρδισε το σχέδιο κουστουμιών και η σκηνογραφία. Έδωσε εξετάσεις και πήρε το πτυχίο της. Μια μέρα περπατούσε στο δρόμο ανέμελη και έπεσε πάνω σε μια φωτογράφιση. Ο φωτογράφος της ζήτησε μερικές λήψεις, εκείνη δέχτηκε και κάπως έτσι άρχισαν όλα.
Η Τουμπά άρχισε να συμμετέχει σε πολλά διαφημιστικά, μέχρι που την εντόπισε ένας σκηνοθέτης και της άνοιξε την πόρτα της τηλεόρασης. Μπορεί ο ρόλος της Asi να απογείωσε την καριέρα της, όμως ταυτόχρονα άλλαξε και την προσωπική της ζωή, μια για πάντα. Στο πλατό της επιτυχημένης σειράς γνωρίστηκε με τον 35χρονο Ονούρ Σαϊλάκ,τον τηλεοπτικό Ζιγιά,που μελλοντικά θα δούμε να παντρεύεται την αδελφή της Άσι,την Γκοντζά. Τον περασμένο Ιούλιο οι δυο λαμπεροί ηθοποιοί παντρεύτηκαν στο Παρίσι. Η ευτυχία τους ήρθε να ολοκληρωθεί με τον ερχομό των δυο πανέμορφων κοριτσιών τους.  Η Τουμπά πριν από μερικούς μήνες έγινε μανούλα, απέκτησε δίδυμα κοριτσάκια και μαζί με τον σύζυγό της απολαμβάνουν ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές.
Κανσού Ντερέ
Για πρώτη φορά την είδαμε στη σειρά «Εζέλ», ενώ τώρα υποδύεται τη «Sila» στην ομότιτλη σειρά του Mega. Η Κανσού Ντερέ γεννήθηκε στην Άγκυρα και πήγε σχολείο στη Σμύρνη. Το 2000 αποφάσισε να συμμετάσχει στα καλλιστεία, όπου βγήκε τρίτη και στη συνέχεια ασχολήθηκε με το μόντελινγκ. Η Σιλά ήταν ο πρώτος της τηλεοπτικός και πρωταγωνιστικός ρόλος.
Αυτή τη στιγμή είναι περιζήτητη στην Τουρκία ενώ τα media ασχολούνται συνέχεια μαζί της. Ο πρώτος δεσμός που είδε το φως της δημοσιότητας ήταν με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Τζεμ Γιλμάζ, ο οποίος όμως έληξε άδοξα, αν και πολλοί ήταν αυτοί που στοιχημάτιζαν ότι οι δυο τους θα κατέληγαν στα σκαλιά της εκκλησίας. Τώρα διατηρεί δεσμό με τον διευθύνοντα σύμβουλο του καναλιού NTV, Τσεμ Αιντίν. Η Κανσού Ντερέ κάνει γιόγκα και διαλογισμό. Αυτός ήταν και ο λόγος που φέτος το καλοκαίρι επέλεξε για τις διακοπές της τις Μαλδίβες, αφού για τον ίδιο λόγο πηγαίνουν εκεί η Μαντόνα και Τζένιφερ Λόπεζ.
Μουράτ Γιλντιρίμ
Ο Ντεμίρ της σειράς «Asi» είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς ηθοποιούς στην Τουρκία, αλλά και στη χώρα μας. Όταν ήταν μικρός ήθελε να γίνει γιατρός και στη συνέχεια ντράμερ σε συγκρότημα heavy metal. Τελικά, πήρε πτυχίο μηχανολόγου για να καταλήξει ηθοποιός, κάτι που φυσικά δεν έχει μετανιώσει. Έχει ύψος 1, 82, είναι Κριός στο ζώδιο και δηλώνει πεισματάρης.
Είναι παντρεμένος με την επίσης ηθοποιό Μπουρτζίν Τερζίογλου, που υποδυόταν την Αζάντ στην πετυχημένη σειρά «Εζέλ». Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2006 στο πλατό της σειράς «Καταιγίδα» και δυο χρόνια αργότερα παντρεύτηκαν. Παιδιά δεν έχουν κάνει ακόμα, όταν όμως συμβεί αυτό ο Μουράτ έχει βρει τα ονόματα που θα τους δώσει: Αλί και Ζεϊνέπ. Αμέσως μετά το «Asi» ο Τούρκος ηθοποιός έπαιξε στη σειρά »Σιωπηλοί», που έγινε μεγάλη επιτυχία.
Μεχμέτ Ακίφ Αλακούρτ


Εργάστηκε ως μοντέλο από τα παιδικά του χρόνια και μάλιστα έχει κερδίσει και αρκετούς τίτλους. Οι γυναίκες όμως τον λάτρεψαν μέσα από τους τηλεοπτικούς του ρόλους. Ο Μεχμέτ Ακίφ Αλακούρτ θεωρείται από τους μεγαλύτερους σταρ στη Τουρκία, μόνο που το τελευταίο διάστημα έχει στεναχωρήσει τις θαυμάστριές του. Και αυτό γιατί αμέσως μετά τη «Sila» που υποδύεται τον Μποράν, έπαιξε στην αστυνομική σειρά «Άδανα» και στη συνέχεια επέλεξε να απέχει από την τουρκική τηλεόραση.
Φυσικά επικράτησε πανικός στα μέσα για την «τηλεοπτική του εξαφάνιση». Μη νομίζετε όμως ότι έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια. Ο διάσημος ηθοποιός πρωταγωνίστησε στη σειρά «Reis», που προβάλλεται σε χώρες της Σαουδικής Αραβίας, όπου επίσης έχει μεγάλη πέραση.
Σερχάν Γιαβάς
Ο Χαρούν του «Μοιραίου έρωτα» έχει πάρει πτυχίο από τη Γυμναστική Ακαδημία και εκτός από ηθοποιός είναι και δάσκαλος του τένις. Για κάποια χρόνια είχε ασχοληθεί και με το μόντελινγκ. Ο Σερχάν Γιαρβάς έγινε τυχαία ηθοποιός.
Ένας σκηνοθέτης τον είδε σε ένα διαφημιστικό και του πρότεινε να δοκιμάσει τις δυνατότητές του και στην υποκριτική. Εκείνος τον άκουσε και φυσικά δεν έχασε. Ο Τούρκος ηθοποιός αν και δεν έχει έρθει ποτέ στην Ελλάδα δηλώνει θαυμαστής της χώρας μας, όπως και το ότι θα ήθελε πολύ να παίξει σε μια ελληνική σειρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας για να γίνουμε ακόμα καλύτεροι