Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Πρώτο φιλί..Όλα όσα πρέπει να ξέρεις!


Νεαρό ζευγάρι που φιλιέται με πάθος
Είναι η πρώτη φορά που θα φιλήσεις κάποιον στο στόμα και σε αγχώνει αυτό; Διστάζεις να το τολμήσεις μήπως και αποτύχεις; Μην αφήσεις το άγχος να σε κυριεύσει και χαλάσει την πιο ωραία στιγμή σου που θα θυμάσαι για πάντα!Ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές και μην έχεις άγχος για τίποτα!!


1.Αισιοδοξία

Μην ανησυχείς και μην αγχώνεσαι για τίποτα! Όλοι έχουμε μέσα μας έμφυτο αυτό το ταλέντο να φιλάμε!Είναι κάτι το φυσικό που μας συμβαίνει, όπως αναπνέουμε , και έτσι θα διαπιστώσεις και εσύ ότι δεν χρειάζεται σχεδόν καθόλου σκέψη εκείνη τη στιγμή!Βάλε τον εαυτό σου στον σωστό τρόπο σκέψης. Πρέπει να πιστεύεις και να φαντάζεσαι ότι όλα θα πάνε καλά, αντί να φαντάζεσαι πιθανά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν..Και όταν έρθει η μεγάλη εκείνη στιγμή, η θετική σκέψη θα κυριαρχήσει και θα κάνει τη δουλειά της!

2.Άφησέ το να συμβεί στο κατάλληλο μέρος

Το να ντρέπεσαι και να έχεις άγχος είναι ένα φυσιολογικό και φυσικό κομμάτι του πρώτου φιλιού και σίγουρα θα γίνει ακόμα χειρότερο αν υπάρχει και κοινό.Εκείνη την στιγμή του πρώτου φιλιού κάνε ότι μπορείς για να αποφύγεις τους φίλους σου, και βρες ένα ήσυχο μέρος. Θα λειτουργήσει σίγουρα θετικά στην ψυχολογία σου.Απλά άφησέ το να γίνει την κατάλληλη στιγμή, στο κατάλληλο μέρος!

3.Ερμήνευσε τα σημάδια

Προσπάθησε να μην έχεις τουλάχιστον το άγχος της απόρριψης μήπως δεν ήθελε ο άλλος να φιληθείτε, ερμηνεύοντας σωστά τα σημάδια που δείχνει με την συμπεριφορά του και στο πρόσωπο του και έτσι να αποφύγεις δυσάρεστες καταστάσεις.Αν σε κοιτάει στα μάτια και σου χαμογελάει, αυτό είναι καλό σημάδι ότι θέλει και αυτός το φιλί.Το να σε πειράζει, να κάνει αστεία και να ενδιαφέρεται για σένα , είναι επίσης καλά σημάδια.

4.Αν τα πράγματα πάνε στραβά

Το ένστικτό σου δεν σε πρόδωσε και όντως θέλει και ο άλλος το φιλί. Τι γίνεται όμως αν στο τεχνικό κομμάτι τα πράγματα δεν πάνε καλά; Διασκέδασέ το! Προσπάθησε να χαλαρώσεις το κλίμα, γελώντας και κάνοντας πλάκα πάνω σε αυτό το γεγονός. Αν δεις ότι το άλλο άτομο δεν το δέχεται τόσο ήρεμα, τότε ίσως να μην άξιζε πραγματικά για σένα. Άλλωστε όλοι δεν κάνουμε λάθη;;
Ορίστε και ένα τραγουδάκι που κολλάει στην περίπτωση:
http://www.youtube.com/watch?v=AYC2FUutdKA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας για να γίνουμε ακόμα καλύτεροι