Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Mehmet Akif Alakurt 2012



Μεχμέτ Ακίφ Αλακούρτ: Ο «Μποράν Αγάς» αποκαλύπτει ποιος τύπος γυναίκας του αρέσει

Ο Μεχμέτ Ακίφ Αλακούρτ ή ο τηλεοπτικός «Μποράν Αγάς» σε συνέντευξή του εξομολογήθηκε ποιος τύπος γυναίκας του αρέσει.
«Δεν έχω συγκεκριμένο τύπο γυναίκας. Δεν κοιτάζω αν είναι ψηλή, ξανθιά κ.λ.π. Το πρώτο είναι τα μάτια της. Από κει καταλαβαίνεις πολλά πράγματα. Το βλέμμα είναι πολύ σημαντικό, βλέπεις την εμπιστοσύνη, την αφοσίωση, την αλήθεια. Μετά μου αρέσει να έχει αυτοπεποίθηση. Δεν μου αρέσουν ιδιαίτερα οι αδύναμες, θεωρώ ότι θα ένιωθα πολύ άβολα απέναντί τους. Θέλω να ξέρει η γυναίκα τι θέλει και τι όχι, να στέκεται στα πόδια της, να "κόβει" το μυαλό της. Δεν με ελκύουν οι ηττημένοι άνθρωποι. Η αδυναμία είναι πολύ επικίνδυνη και μπορεί να οδηγήσει σε άλλες κατευθύνσεις». Ακόμη μιλώντας στο περιοδικό «Tivi» μίλησε και για την σχέση του με το γάμο. «Ο θεσμός του γάμου είναι πολύ σημαντικός και θεωρώ ότι παντρεύεσαι για να κάνεις παιδιά. Κι εγώ θέλω να κάνω δικά μου παιδιά. Μετά μπορώ να πω ότι είμαι πλήρης. Θέλω όμως να παντρευτώ το σωστό άτομο».
Oποιος καεί από το χυλό, φυσά και το γιαούρτι ! Αυτή η παροιμία ταιριάζει απόλυτα στον ''Μποράν'' της σειράς ''Σιλά'', τον μελαχρινό καλλονό Μεχμέτ Ακίφ Αλακούρτ, ο οποίος από τη στιγμή που χώρισε με την πρώην κοπέλα του, επίσης γνωστή ηθοποιό Σελίν Ντεμιρατάρ, επιμένει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ακριβώς επειδή τότε αυτή η σχέση είχε βγει πολύ στο φως της δημοσιότητας και στη συνέχεια...διαλύθηκε, τώρα ακόμα και στο...περίπτερο να πάει ο Αλακούρτ αρνείται πλέον επίμονα να μιλήσει σε δημοσιογράφους για το οτιδήποτε έχει να κάνει με την προσωπική του ζωή...

Αυτό έγινε λοιπόν και πριν από μερικές ημέρες, όταν ο φωτογραφικός φακός ''τσάκωσε'' τον Μποράν στο τζιπ του στην περιοχή Τσεσμέ της Τουρκίας, ένα από τα πιο πολυτελή και δημοφιλή θέρετρα της χώρας. Ντυμένος άκρως καλοκαιρινά με βερμούδα και πουκάμισο, ο Μποράν ''συνελήφθη'' να οδηγεί σε κλαμπ μαζί με δύο μελαχρινές νεαρές κοπέλες, αγνώστων λοιπών στοιχείων. Τι ήταν να βγει από το αυτοκίνητο ;

Οι φωτογράφοι που βρέθηκαν εκεί- δεν είναι και κανένα...απομακρυσμένο μερος το Τσεσμέ βλέπετε- τον πολιόρκησαν για μια ακόμα φορά για να τον απαθανατίσουν, αλλά και να τον ρωτήσουν για τις συνοδούς του...Ο Αλακούρτ με το χαμόγελο στα χείλη και ευγενικότατος, δεν αρνήθηκε φυσικά να ποζάρει και να αφήσει τους φωτογράφους να τον τραβήξουν αλλά δεν απάντησε για μια ακόμα φορά σε καμία ερώτηση όσον αφορά τις κοπέλες που βρίσκονταν μαζί του ή για την προσωπική του ζωή. Κάποια ΜΜΕ τον έχουν στηλιτεύσει μάλιστα για την επιλογή του αυτή, αλλά εκείνος θέλει πλέον να απασχολεί τον κόσμο μόνο με τη δουλειά του και όχι με τους έρωτές του.
Αυτή τη χρονική περίοδο ο Mehmet Akif Alakurt  είναι σε σχέση με τη Selin Demiratar.
Η Selin Demiratar (Νερμίν - Αγιάζι του έρωτα) ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο και μάλιστα είχε εκλεγεί στα καλλιστεία της χώρας της το 1999. Στη συνέχεια, άρχισε μαθήματα υποκριτικής και η πρώτη της τηλεοπτική δουλειά ήρθε το 2001 όταν κλήθηκε να ενσαρκώσει στη σειρά “90-60-90'' ένα μοντέλο.Το 2005 ο ρόλο της «Νερμίν», της μανικιουρίστα που γοητεύεται από τον πλούσιο και αφήνει τον αρραβωνιαστικό της την έφερε για τα καλά στο ''πάνθεον'' των τούρκων επιτυχημένων ηθοποιών.Αυτό όμως που την έκανε περισσότερο γνωστή στην τούρκικη σόου μπιζ είναι, σύμφωνα με το "TV Zapping", ο δεσμός της με τον επίσης μοντέλο και ηθοποιό Μεχμέτ Ακέφ Αλακούρτ, μιας και κάθε τους εμφάνιση συνοδεύονταν πάντα κι από έναν φωτογράφο...Οι δύο τους θεωρούνται από τα πιο ωραία και ταιριαστά ζευγάρια της γείτονας χώρας. H βιογραφία του Mehmet βρίσκεται παρακάτω....σε μια αλλη ανάρτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας για να γίνουμε ακόμα καλύτεροι