Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Mamma mia




«Η μητέρα είναι αυτό το πρόσωπο που βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτα για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα.» Τενέβα 

 Όπως λένε όλοι μάνα είναι μόνο μία, η δικιά μου όμως έτυχε να είναι μια όμορφη και κομψή κυρία. Όταν τη ρωτάω πες μου ένα θέμα για να κάνω ανάρτηση μου απαντά συχνά, για τη μανούλα.
(χαριτολογώντας).ΕΕΕ να μια ανάρτηση για ΄σένα όμορφη μου κυρία που με έφερες στον κόσμο και με μεγαλώνεις με τόση αγάπη. Την λατρεύω και είναι το είδωλό μου, την εμπιστεύομαι και της λέω οποιοδήποτε μυστικό μου.Όλοι μου λεν ότι της μοιάζω,μόνο εξωτερικά θα έλεγα,γιατί όλη τη φινέτσα της την πήρε η αγαπημένη μου αδελφούλα.Όπου και να βρεθεί ξεχωρίζει ,γιατί είναι η πιο μικρούλα μανούλα από όλες , σε 3 μέρες 34 ,και εγώ 15.Μπορείτε όλοι να διακρίνεται τη διαφορά(αρκετά μικρή).Αδυναμία της τα ρούχα και τα παπούτσια!!!!!!!Θέλει να είναι πάντα στην τρίχα ,χωρίς όμως να παραμελεί εμάς, τα παιδιά της!!!!!!!!Αυτή θα έπρεπε να φτιάξει ένα beauty blog να σας καταπλήξει όλες!!!!!!Η μανούλες φτιάχτηκαν για να αγαπάν και να αγαπιούνται. Είναι το καλύτερο πράγμα στον κόσμοόι καλύτερες φίλες γι΄ αυτο πρέπει να τις συγχωρούμε για οτιδήποτε και αν μας κάνουν, αυτές ξέρουν το καλό μας ...Ποιά είναι η άποψη σας;;;

15 σχόλια:

  1. Με συγκίνησε η ανάρτηση σου και το κείμενο σου...μπράβο για την αφιέρωση ανάρτηση στη μανούλα σου...μπράβο για αυτά που γράφεις με συγκίνησαν..δυστυχώς κάποιες ή πολλές φορές τις πληγώνουμε κι όμως δεν λένε τίποτα τα κρατούν όλα μέσα τους... Πω πω πόσο μικρή είναι η διαφορά ηλικίας σας!!! Να χαίρεστε η μια την άλλη και να έχετε πάντα αυτή την όμορφη σχέση..Δεν ήξερα οτι είσαι τόσο μικρούλα :))

    υγ-ηθελα να σου πω οτι ακυρωσα το διαγωνισμο μου , επομενως θα ηταν καλυτερο να φυγεις το εικονακι απο το πλαι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ηταν λόγια καρδιάς!!!!!!!Ναι, με γέννησε μικρούλα!!!!Ευχαριστούμε!!!!!Είμαι αρκετά ώριμη όμως ;)
      Αχ λυπάμαι για το διαγωνισμό γιατί θα έφτιαχνα ένα κεικ και από πάνω θα ζωγράφιζα ένα δελφινάκι!!!!!Δεν πειράζει θα το κάνω και θα σου το στείλω μήνυμα να το δεις!!!!!!!

      Διαγραφή
  2. Γεια σου, Παναγιώτα! Καλώς σε βρήκα! Πέρασα να σε ευχαριστήσω για την επίσκεψη στο ιστολόγιό μου και να σε καλωσορίσω στην εκεί παρέα!

    Το ρητό για τη μητέρα, στην αρχή της ανάρτησής σου, δεν το γνώριζα. Έχει όμως απόλυτο δίκιο!

    Όπως και να έχει, μάνα είναι μόνο μία... και της φυλάμε πάντοτε μια μοναδική, ξεχωριστή θεσούλα στην καρδιά μας.

    Θα χαρώ να τα λέμε, καλό σου βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι πολύ που σε γνώρισα!!!!!!Να σου πω την αλήθεια ούτε εγώ το γνώριζα, έψαξα στο google και μου άρεσε !!!!!!!!!
      Έχουμε πολύ καιρό μπροστά μας να τα λέμε!!!
      Ήθελα να σου γράψω νωρίτερα , αλλά ήταν εδώ η παλαβιάρα μικρή ξαδερφή μου(babysitting)

      Διαγραφή
  3. ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΛΕΞΕΙΣ ΓΙΑ
    ΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ.
    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα Παναγιώτα μου!!
    Μπορεί οι γιοί μου να καμαρώνουν για μένα αλλά σίγουρα δεν θα έγραφαν ποτέ τόσο συγκινητικά λόγια! Να χαίρεσαι την μανούλα σου και να σε χαίρεται και εκείνη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα Παναγιώτα μου!Καλώς σέ βρίσκω!Καλορίζικο τό blogoσπιτάκι σου!Καλώς ήρθες στήν παρέα μας!Σέ ευχαριστώ πολύ γιά τήν επίσκεψη σου!!Ετσι είμαι καί εγώ μέ τίς κόρες μου!Σάν φίλες!!Μικρή καί εγώ τίς έκανα,η μανούλα σου είναι μία κούκλα!!Νά τήν χαίρεσαι κοριτσάκι μου!!Μού άρεσε η ανάρτηση πού τής αφιέρωσες!!Τό αξίζη!!Θά χαρώ πολύ νά τά λέμε!!Πολλά φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα!!!!κ εγώ!!!!!Eίναι πολύ ωραίο να υπάρχει επαφή ανάμεσα με μαμά και κόρες!!!!!!;)
      Πολλά φιλιά!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  6. Είσαι πολύ γλυκό κορίτσι!!! Δεν ήξερα πως είσαι τόσο μικρούλα!! :) Σαν αδερφούλες είστε με τη μαμά σου. :) Πολύ συγκινητική η αφιέρωση που της έκανες.. Αξίζουν όλη την αγάπη του κόσμου! *εμένα μου λείπει πολύ.. :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πω πω! Η μαμά σου είναι πολύ όμορφη και πολύ μικρή!
    Να τη χαίρεστε και να σας χαίρεται!
    Είμαστε σχεδόν συνομήλικες.
    Ελπίζω όταν μεγαλώσει ο μπέμπης μου να λέει κι αυτός καλά λόγια για μένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ για όλα!!!!!κ έγω το ελπίζω!!!!!!Πολλά φιλιά!!!!!!!

      Διαγραφή

Αφήστε το σχόλιο σας για να γίνουμε ακόμα καλύτεροι