Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Πώς αλλάζουν οι εποχές...

Σκεφτόμουν ,σκεφτόμουν τι ανάρτηση να φτιάξω....Η αγαπημένη Dimitra μου έδωσε μια λαμπρή ιδέα.
Τότε και σήμερα λοιπόν.
http://drillingthought.files.wordpress.com/2011/10/hate_ii_by_little_miss_pink.jpgΤότε.... σεμνοί , με τρόπους και αρχές.'Ετρωγαν ξύλο όποτε χρειάζονταν.Δεν φιλιόντουσαν σε στόματα και αηδίες οπουδήποτε χωρίς να τους νοιάζει τίποτα.Δεν έβαζαν ένα σωρό make up,ρουζ και πούδρα μόνο και μόνο για να παν στο σχολείο.Δεν βιάζονταν να μεγαλώσουν και σέβονταν τους γύρω τους,οποιασδήποτε ηλικίας.Δεν ήταν όλα επιστήμονες, όμως είχαν κάποια βασική γνώση....Που πήγαν αυτά τα παιδιά???????
http://www.newsbeast.gr/files/temp/743C626EA83284BAD36FB8E5E98F4AEB.jpgΤώρα....που πλέον επιτρέπεται να φοράς οτιδήποτε θέλεις στο σχολείο,φούστα-ζώνη είναι πλέον ένα.Αν δεν έχεις σχέση στα 15 και σίγουρα με μεγαλύτερο θεωρείσαι ανώριμο ή άσχημο.Αν έχεις απλά κουλ.Ο φραπές θεωρείτε μόδα από τα 13.Το να βρίζεις μαγκιά.Το να συμπαθείς το σχολείο και τους δασκάλους θεωρείσαι φλώρι ή φυτό.Απλά τώρα πρέπει να καμαρώνουμε γιατί βρισκόμαστε στην εποχή της εξέλιξης.Μπράβο μας.
Υ.Γ:Για να μην παρεξηγηθώ, απεγνωσμένη έφηβη , που απλά μισώ την ροή των εξελίξεων.
ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!!!Ελπίζω να μην σας κούρασα

12 σχόλια:

  1. Έχεις δίκιο για το τι θεωρείται μαγκιά και τι όχι, στο περιβάλλον σου... Ξέρεις όμως κάτι; Μετά από χρόνια, που θα τα σκέφτεσαι όλα αυτά και θα τα κοιτάς με άλλο μάτι (πόση σημασία θα έχει στους κύκλους των 30+ αν έπινες από τα 13 σου φραπέ;), θα καταλάβεις ότι η δική σου μαγκιά ήταν το ότι εσύ ήσουν διαφορετική... και πήγαινες κόντρα σε όλο αυτό το ρεύμα.

    Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σίγουρα οι εποχές αλλάζουν! Έχουν περάσει μόνο 3 χρόνια από τότε που ήμουν λύκειο και νιώθω ότι η εφηβεία είναι 10 χρόνια μακριά με όλα αυτά που γίνονται.
    Παρόλα αυτά μην ξεχνάμε ότι και "τότε" υπήρχαν πολλά αρνητικά που πλέον δεν υπάρχουν και αυτό είναι υπέρ μας και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε στο έπακρον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σαφώς και υπάρχουν!!!!!!!!Αλλά αρχίζω να σκέφτομαι πως το ξύλο ήταν μια πολύ καλή μέθοδος διαπαιδαγώγησης...
      Υπάρχει και ένα άτομο κοντά στην ηλικία μου στην παρέα ;)Πολλά φιλιά!!!!!!!!

      Διαγραφή
  3. Καλησπέρα Παναγιώτα μου!Ωραία ανάρτηση!Χαίρομαι κοριτσάκι μου γιά τίς σκέψεις σου,καί πού δέν θέλης νά συμβαδίζης μέ τήν εξέλιξη τής εποχής!Εμείς φορούσαμε τήν μπλέ ποδιά,καί είμασταν όλα τά παιδιά ίσια καί όμοια ,κάποιες φορές χρειάζετε καί τό ξύλο!!!Πολλά φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια όμορφη καλησπέρα!!!Ευχαριστώ πολύ!!!!!!Συμφωνώ απόλύτα μαζί σου!!!!!!Πολλά φιλιά!!!!!!

      Διαγραφή
  4. πολύ χαίρομαι για τον τρόπο που σκέφτεσαι, ειλικρινά.. φιλάκια πολλά και καλή εβδομάδα Παναγιώτα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι ωραίο να είσαι διφορετικός!!!Πολλά φιλιά και καλή εβδομάδα!!!!!!!

      Διαγραφή
  5. Πως ειχα χάσει αυτή σου την ανάρτηση καλέ!!! Σ' ευχαριστώ για την αναφορά πιτσιρικάκι μου.
    Μπράβο σου που σκέφτεσαι ώριμα κ δεν αφήνεις τις δηθενιές να σε παρασυρουν. Φραπές, τσιγάρο, βρισιές και σεξουαλική ωρίμανση από τόσο μικρά, θεωρούνται in. Κάθε πράγμα στον καιρό του Παναγιώτα μου. Έχεις πολλά χρόνια ακόμα μπροστά σου να τα ζήσεις όλα.
    Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήσουν η έμπνευσή μου!!!!!!!!Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!!!!!!Πολλά φιλιά!!!!!!!

      Διαγραφή
  6. Μπράβο για την όμορφη ανάρτηση σου και περισσότερα μπράβο γιατί είσαι νέα κοπέλα και μπορείς να ξεχωρίσεις τι είναι στον καιρό του και τι όχι!Υπάρχει μια ηλικία που δεν ξαναγυρνά ποτέ, η ηλικία της αθωότητας!!!!έχετε πολλά χρόνια, να είσαστε "μεγάλοι".Καλώς μας ήρθες και καλώς σε βρήκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιο σας για να γίνουμε ακόμα καλύτεροι