Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Diary of Bliss + Top 5 αγαπημένα βιβλία

Με αφορμή τα πέντε αγαπημένα μου βιβλία στη βιβλιοθήκη μου από το blog της Georgia 4 seasons ,μου έδινε η ευκαιρία να σας μιλήσω για την αδυναμία μου , τον εθισμό μου θα έλεγα,το διάβασμα των βιβλίων.Αγοράζεις ένα καινούριο βιβλίο και το πιάνεις στα χέρια σου για να το  επεξεργαστείς.Τίποτα καλύτερο από αυτήν την αίσθηση ,και μετά το πρώτο κλάμα όταν συγκίνησε από τα υπέροχα λόγια που διαβάζεις και νιώθεις πως είσαι ένας ήρωας του βιβλίου!!!!!Για να μην πολυλογώ, τα βιβλία δεν πρέπει να τα κακομεταχειριζόμαστε , μόνο αγάπη χρειάζονται για να μας μυήσουν στον μαγικό τους κόσμο!!!
Η ιδέα από το ημερολόγιο προέρχεται από την Κατερίνα και τα ιστολόγια που συμμετέχουν μέχρι στιγμής είναι:mystickland.blogspot.gr
princessairis.blogspot.gr
gunaikiesypotheseis.blogspot.gr
confusedmindblog.blogspot.gr
vasiakarepi.blogspot.gr
beloved-ideas.blogspot.gr
armoniaart.blogspot.gr
miaanapnoi.blogspot.gr
syllegw-stigmes.blogspot.gr






Τώρα πάμε στα 5 αγαπημένα μου βιβλία στη βιβλιοθήκη μου :







  Αυτό είναι μια ξένης συγγραφέα αλλά με σημάδεψε πραγματικά.Αξίζει να το διαβάσετε από 5 έως 105 ετών!!!!!Η ιστορία περίπλοκη αλλά το τέλος το δικαιώνει!!!!!
Δεν θα σας πω λεπτομέρειες για καθένα από αυτά.Θα σας πω απλά γεγονότα που με σημάδεψαν.Αυτά μου το  είχε κάνει δωράκι η τότε κολλητή μου στα γενέθλια μου στην Πέμπτη δημοτικού(μυστικό:πλησιάζουν κιόλας), ερέ τι κλάμα έριξα τότε, είναι υπέροχο βιβλίο.
  Η Νινέτ είναι καινούρια στην παρέα, το Καλοκαίρι μπήκε , και δεν θα το ξεχάσω ποτέ γιατί από τη μία έκλαιγα που μου έλειπαν οι γονείς μου στο χωριό,από την άλλη επειδή θα έρχονταν και θα έπρεπε να τους πω ότι έσπασα το tablet που μου αγόρασαν με τα λεφτά που μάζευα τόσους μήνες  ή που την επόμενη μέρα κουτρουβαλιάστηκα μές στα βράχια με τα ενοικιαζόμενα ποδήλατα του χωριού που έπρεπε μετά να πληρώσω την καταστροφή που προκάλεσα;;;;;Πάντως με το βιβλίο κλάμα δεν έριξα και με έκανε να μάθω για τη Ρωσική επανάσταση και τώρα πλέον να φτάσω σε σημείο να τη λατρεύω!!!!

 
Αυτό είναι αγρινιώτικο βιβλίο γιατί είναι από τον δικό μας τον κύριο Σταυρίδη.Όταν πήγαινα έκτη Δημοτικού επισκέπτηκε το σχολείο μας και είχα την τιμή να έχω και την αφιέρωσή του στην πρώτη σελίδα.Αυτό το βιβλίο με τα χίλια ζόρια κατάφερα και το τελείωσα.Και γιατί έτσι ;;; Το πήρα από τη σχολική βιβλιοθήκη λίγες μέρες πριν έρθει στο σχολείο όμως δεν πρόλαβα να το διαβάσω γιατί έπρεπε να επιστραφεί , έτσι η πολύτιμη θειούλα μου, μου το έκανε δώρο για τα γενέθλιακια μου και τώρα το έχω στην προσωπική μου συλλογή.
 
Και το καλύτερο για το τέλος , από αυτό το βιβλίο πήρα ένα μάθημα στην ΕΛΠΙΔΑ ποτέ δεν λέμε Καληνύχτα ,πάντα λέμε Καλημέρα και όλο αυτό βγαίνει από αυτό το βιβλίο!!!Πόσες κρίσεις κλάματος είχα πάθει με αυτό;;;Αφού η μαμά μου προσπαθούσε να με συνεφέρει κάθε βράδυ που το διάβαζα.Αχ μου  φαίνεται πως θα αρχίσω να το ξαναδιαβάζ μπου έλειψε πολύ!!!!!!
Και όλες εσείς οι φίλες  μπλογκερ να με συγχωρείτε που δεν σας αφήνω τα σχολιά μου πλέον, θα επανάλθω όσο νωρίτερα μπορώ !!!!!!!                Πολλά φιλιά!!!!!






Ιστολόγια που συμμετέχουν:
Είμαι παιδί,   
Μεγαλώνω-Μεγαλώνεις-Μεγαλώνει,   
Ημερολόγιο ενός μωρού
Positive thinking- Female code ,
Parentsland,
For my friends,
Blogolicious editoriolista, 
My lovable baby, 
Lost dreamland,  
My trips on blog,
Συλλέγω στιγμές,
My stickland,
Γυναικείες υποθέσεις
Lena in wonderland,
2 boys and hope, 
Beloved ideas,
Owl mommy
Μια αναπνοή
Μαρία Έλενα δημιουργίες
Mommy in happiness 
Share your likes

18 σχόλια:

  1. Καλημέρα Παναγιώτα τι όμορφες κοριτσίστικες επιλογές! Αν δεν κάνω λάθος όλα έχουν κι απο μια κοπέλα στο εξώφυλλο έτσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΌΛΑ εκτός από ένα, που είναι επιστημονικής φαντασίας!!!!!!Πολλά φιλιά!!!!!

      Διαγραφή
  2. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει τύχει να διαβάσω κανένα από αυτά αλλά εντυπωσιάστηκα με το "Καλημέρα Ελπίδα". Εγώ να δεις που κλαίω όταν διαβάζω ένα βιβλίο! Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πολύ υπέροχο!!!!!!!ΑΑΑΑΑ τελικά δεν είμαι η μόνη !!!!Πολλά φιλιά!!!!

      Διαγραφή
  3. ωραια παρουσιαση,δεν εχω διαβασει καποιο απο αυτα αλλα θα τα κρατησω στα υποψιν!!φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γεια σου Παναγιώτα μου! Δεν έχει τύχει να διαβάσω κάποιο από αυτά, αλλά χαίρομαι που παρουσιάζεις τόσο όμορφα τα αγαπημένα σου βιβλία. Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Έλλη μου!!!!!Είναι η αδυναμία μου,τι να τα κάνω ;;;Φιλάκια!!!!!!!

      Διαγραφή
  5. Δεν έχω διαβάσει κανένα από τα 5 αγαπημένα σου!!! Μάλλον πρέπει να το εξασκώ περισσότερο το άθλημα!! Με είχα και για.. διαβαστερή!! χαχα!
    Καλή σου ημέρα Παναγιώτα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. kalispera poli omorfw einai na mporhs na diabazhs tetia biblia mprabw soy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. δεν έχω διαβάσει κάποιο αλλά μόλιςπροστέθηκαν στη λίστα μου!! φιλάκια! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η καλύτερη παρέα του ανθρώπου για μένα είναι το βιβλίο..και μένα μου αρέσουν τα βιβλία και το διάβασμα,με ξεκουράζει,με χαλαρώνει,με ταξιδεύει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πράγματι τα βιβλία είναι η καλύτερη συντροφιά του ανθρώπου!!!κ εμείς οι βιβλιοφάγη τα έχουμε εκτιμήσει....

      Διαγραφή
  9. πολύ ωραίο το blog σου..σε ακολουθώ..αν θες ρίξε μια ματιά στο δικό μου!!
    blog:alldaybeautiful.blogspot.gr
    facebook:alldaybeautiful

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιο σας για να γίνουμε ακόμα καλύτεροι