Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Κούκλοι κάτω των 25 και διάσημοι!!!

Τι σας υποσχέθηκα ένα πολύ hot hot άρθρο ,ορίστε λοιπόν ,φάτε μάτια,ψάρια.Αυτή είναι η δικιά μου λίστα άλλος μπορεί να έχει άλλη άποψη,δικαίματα του.Voila!!!
    http://www.kimdirwiki.com/wp-content/uploads/2013/03/Batuhan-Karacakaya.jpg
  1. O Ζακ Έφρον είναι Αμερικανός ηθοποιός.Γεννήθηκε στο Σαν Λούις Ομπίσπο, στην Καλιφόρνια, στις 18 Οκτωβρίου 1987. Το πραγματικό του όνομα είναι Ζachary David Alexander Efron. Όταν οι γονείς του είδαν πως έχει ταλέντο στο τραγούδι τον άρχισαν μαθήματα. Σύντομα αυτό τον οδήγησε για μια εμφάνιση στην παραγωγή του "Gypsy", η οποία διήρκεσε 90 παραστάσεις.
  2. Ο Στράτος Αντιπαριώτης ” Stan” είναι μόλις 25 χρονών και από τους πιο ελπιδοφόρους νέους στιχουργούς & τραγουδιστές .
  3. Ο Στέλιος Λεγάκης: γεννήθηκε στις 7-10-1997.Ξεκίνησε να τραγουδάει και να παίζει κιθάρα ερασιτεχνικά στην πρώτη γυμνασίου χωρίς καμία βοήθεια. Στις αρχές του 2012 πήρε μέρος στο πρώτο casting του Ελλάδα έχεις ταλέντο όπου προκρίθηκε με μεγάλη επιτυχία στα επόμενα casting από την κριτική επιτροπή του 'Ελλάδα 'Εχεις Ταλέντο' και όπου τελικά ο κόσμος τον ανέδειξε ως τον μεγάλο νικητή του γνωστού talent show.
  4. Batuhan Karacakaya:Τούρκος ,αλλά με έχει τρελάνει!Εδώ στην Ελλάδα τον είδαμε στον Πειρασμό στο ΑNT1.Γεννημένος 5 Φεβρουαρίου 1997 στην Τουρκία.
  5. Ο Ζεράρ Πικέ  γενν. στις 2 Φεβρουαρίου 1987 είναι Ισπανός ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός για τη Μπαρτσελόνα και την εθνική ομάδα Ισπανίας.
  6.  Ο Πικέ είναι ένας από τους τέσσερις παίκτες να έχουν κερδίσει το Τσάμπιονς Λιγκ δύο χρόνια στη σειρά με διαφορετικές ομάδες.
  7.  Logan Lerman:Γεννήθηκε 19 Ιανουαρίου 1992.Αμερικάνος ηθοποιός,έγινε γνωστός για την ερμηνεία του στην ταινία  Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief.
  8. Νικηφόρος:  γεννήθηκε στην Αθήνα τον Μάιο του 1988. Μοίρασε τα παιδικά του χρόνια ανάμεσα στην Πρέβεζα και τη Ρόδο, τις ιδιαίτερες πατρίδες του πατέρα και της μητέρας του αντιστοίχως. Από μικρός γοητευόταν από τους ήχους και τις νότες. Μεγαλώνοντας έκανε μαθήματα κλασικής κιθάρας και παράλληλα θεωρητικές σπουδές dictee, solfez και αρμονία.
  9. Zayn Malik: γεννημένος στις 12 Ιανουαρίου 1993 (20 ετών), προέρχεται από το Μπράντφορντ στο Δυτικό Γιόρκσαϊρ της Αγγλίας.Αυτός είναι ο όμορφος 1D (One Direction) που έχει ξετρελάνει όλα τα κοριτσάκια εδώ στην Ελλάδα.
  10. Gurbey Ileri:Ο γιος της Χουρέμ και του Σουλειμάν είναι μόλις 24 και ήρθε για να κλέψει καρδιές.Γεννημένος στις 13 Φεβρουαρίου 1988 στην Κωνσταντινούπολη, αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο Μπεϊκέντ, και παρά το νεαρό της ηλικίας του, τον εμπιστεύτηκαν στον εν λόγω τηλεοπτικό ρόλο.Justin Bieber:  γενν. 1 Μαρτίου 1994 είναι Καναδός τραγουδιστής, τραγουδοποιός, μουσικός, παραγωγός, και ηθοποιός.Το 2008 τον ανακάλυψε ο μάνατζερ ταλέντων Σκούτερ Μπράουν,από τα βίντεο που είχε αναρτήσει στο YouTube ο Μπίμπερ, και αργότερα έγινε μάνατζέρ του. Ο Μπίμπερ σύντομα υπέγραψε συμβόλαιο με τον όμιλο Raymond Braun Media Group,ενώ αργότερα του προσφέρθηκε από τον Λ.Α. Ρέιντ δισκογραφικό συμβόλαιο με την Island Records.. 
Η αλήθεια είναι πως οι φωτογραφίες είναι κουλουβάχατα.Όποιον δεν καταλάβατε απλά ρωτήστε και συγνώμη για την καθυστέρηση του άρθρου.ΦΙΛΑΚΙΑ!!!

2 σχόλια:

  1. ΓΔΦΓΛΚΦΓΛ ΗΓΗ ΗΦΞΚΓΞ Ο από την πολύ ομορφιά έχασα τα φώτα μου :ρ Λατρεύω Zac Efron!! Αλλά και οι άλλοι δεν πανε πίσω ;ρ Χάρηκα που σε βρήκα Παναγιώτα! Θα τα λέμε συχνά τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Gurbey Ileri είναι ο πιο κούκλος...Για μένα είναι ΘΕΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιο σας για να γίνουμε ακόμα καλύτεροι