Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Diary of Bliss!!!

Επιτέλους ήρθε και αυτή η στιγμή, το Diary of Bliss της Κατερινούλας μου επανέρχεται στο blogακι μου!!!!Αυτή τη φορά θα σας μιλήσω για ένα άτομο που κάθε φορά που το βλέπω με γεμίζει θετική ενέργεια, το Γιώργο μου.Θυμάμαι ήταν μια Πέμπτη,ημερομηνία δεν θυμάμαι Φεβρουάριος πάντως,μας ανακοινώνει ο διευθυντής ότι έχουμε νέο συμμαθητή.Φτου γαμώτο ποιος ήρθε να διαταράξει τη ηρεμία της τάξης,ποιος να΄ναι,ποιος να ΄ναι;Τσακ,σκάει μύτη ο Γιώργος,παλιός γνωστός και γνώριμος,ποτέ όμως φίλοι.Ε,λοιπόν να πω πως εκείνη η εβδομάδα ήταν αρκετή για να τον λατρέψω,θα είναι μια μεγάλη αλήθεια.(Μετά από βδομάδα έφυγε και μας άφησε).Ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας ,αλλά και μαζί του,γιατί ίσως η τύχη,ίσως η μοίρα ττελικά σου δίνει την ευκαιρία να γνωιστείς καλύτερα με τόσο εξαιρετικά άτομα που ίσως ποτέ να μην είχες την ευκαιρία,ακόμα και αν έμεναν δίπλα σου,απέναντι σου ή στην παραπέρα γειτονιά!!!Θα ήθελα να τονίσω βέβαια ότι ο Γιωργάκης μου είναι ΘΕΑ(όπως θα έλεγε και ο Ψινάκης)και για να μην παρεξηγηθώ ούτε γκέι φυσικά,απλά είναι ένας υπερταλαντούχος ηθοποιός με μέλλον που τώρα είναι στην αρχή της καριέρας του,γιατί εδώ στο Αγρίνιο τον απολαμβάνουμε σε μαθητικά φεστιβάλ και διάφορες παραστάσεις,τώρα πρόσφατα τον απολαύσαμε ως τον Μάκι,τον φονιά στην θεατρική παράσταση"Η όπερα της πεντάρας".Αυτά είχα να πω και ΓΙΩΡΓΟ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ!!!!Ααααααα και Καλό Καλοκαίρι σε όλους!!!!!
Το ημερολόγιο αυτό είναι μια ιδέα της Κατερίνας.
Ιστολόγια που συμμετέχουν μέχρι στιγμής είναι :

http://positive-thinking-greece.blogspot.gr/


6 σχόλια:

  1. Καλό μήνα Παναγιώτα μου!
    Είναι πάντα όμορφο να γνωρίζεις ανθρώπους με θετική ενέργεια...
    Καλή επιτυχία να έχει σε ό,τι κι αν κάνει.
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ γλυκό να μοιραστείς μαζί μας αυτήν τη συνάντηση των μαθητικών σου χρόνων .
    Είναι Παναγιώτα μου κάποιοι άνθρωποι που αφήνουν το στίγμα τους στη ζωή μας έστω και αν τους γνωρίσαμε λίγο.
    Του εύχομαι να λάμψει στο χώρο που επέλεξε και σε σένα αφήνω γλυκά φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. exeis vraveiaki apo mena! mpes edw: http://marylovesbeauty3.blogspot.gr/2013/06/lovely-blog-award.html...flia polla:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σας ευχαριστώ για τα σχόλια σας!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κοριτσάκι μου χαίρομαι που διαβάζω νέα σου! Χαθήκαμε!!
    Σου έχω πει πως στο Αγρίνιο μένει μια πολύ καλή μου φίλη που είμασταν συμφοιτήτριες στην Πάτρα; Έχω έρθει δύο φορές στα μέρη σας και πηγαίναμε εκδρομούλες Λευκάδα και Ναύπακτο! Πολύ όμορφο που αφιέρωσες στον συμμαθητή σου το Diary of Bliss και όσα είπες για εκείνον! Καλό μήνα μικρή μου, να περνάς τέλεια!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι χαθήκαμε πράγματι!!!Δεν πειράζει θα αναπληρώσουμε το χρόνο!!!!!Να ξαναπεράσεις καμια βολτίτσα και από εδώ!!!!Φιλάκια!!!

      Διαγραφή

Αφήστε το σχόλιο σας για να γίνουμε ακόμα καλύτεροι