Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Diary of Bliss

Tο Καλοκαίρι είναι για τους περισσότερους η αγαπημένη τους εποχή , έτσι και για εμένα. Έλα όμως που το φετινό ήταν και το πιο δύσκολο. Μετά το Πάσχα γνώρισα τον άγγελο μου(Έφη), τη κολλητή μου και αυτό έφερε μεγάλες αναταραχές στη σχέση μου με την προηγούμενη κολλητή μου , γιατί όσο εγώ προσπαθούσα να έχω καλύτερες σχέσεις με την καινούρια μου φίλη, η άλλη νόμιζε πώς χάνει έδαφος.Να μην τα πολυλογώ, τελικά τσακωθήκαμε για πολλούς και άσχετους λόγους.Όλο το Καλοκαίρι δεν μιλάγαμε, αλλά εκτιμώ το ότι με πήρε τηλέφωνο στη γιορτή μου.Είναι δύσκολο να χάνεις μια φίλη επί πέντε χρόνια...Άφησα την πόλη μου και πήγα διακοπές, είχα τσακωθεί με τους περισσότερους στο χωριό(ασυμφωνία χαρακτήρων).Τέσσερα άτομα μου έδιναν ελπίδα τότε η Έφη και οι VEGAS.(είχα πάρει μέρος στο διαγωνισμό της Amita Motion.)Τελικά όμως όταν επέστρεψα από το χωριό η πολυαγαπημένη μου Έφη κατάφερε και μας τα βρήκε και τώρα είμαστε καλά!!!!

Τελικό συμπέρασμα : Μην πάψεις ποτέ να ελπίζεις ....η αληθινή φιλία μένει
Ήταν η πρώτη μου φορά στη στήλη DIARY OF BLISS και ελπίζω να σας άρεσε.

Κύρια ιδέα:http://positive-thinking-greece.blogspot.gr/
Ιστολόγια που συμμετέχουν μέχρι στιγμής είναι :

http://mystickland.blogspot.gr 
http://princess-airis.blogspot.gr  
http://gynaikiesypotheseis.blogspot.gr 
http://confusedmindblog.blogspot.gr 
http://lovekorydallos.blogspot.gr 
 http://beloved-ideas.blogspot.gr
 http://armoniaart.blogspot.gr
http://miaanapnoi.blogspot.gr/

6 σχόλια:

  1. Παναγιώτα μου καλή αρχή σ'ευχαριστώ πολυ για την συμμετοχή σου! ποτέ δεν κατάλαβα γιατί οι "κολλητές" φοβούνται και θέλουν αποκλειστικότητα..Η φιλία είναι κάτι ελύθερο και μοναδικό με τον καθένα που έρχεται στην ζωή μας..Δεν υπάρχουν πρώτοι,δεύτεροι..ούτε παλιοί και νέοι..Δείξε της αν θες ένα κείμενο για την φιλία που βρήκα και έχω στο μπλογκ μου λίγες αναρτήσεις πίσω..Έχει φοβερά νοήματα..!Φιλάκια καλό βράδυ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις μεγάλο δίκιο και η άλλη μου φ'ιλη το σέβεται αυτό, αλλά με τη συγκεκριμένη κάτι περίεργο μας δένει..Το δίαβασα το άρθρο εκείνο και το έδειξα σε μια άλλη φίλη μου, πόσο υπέροχο!!! Πολλά φιλιά!!!!

      Διαγραφή
  2. καλή αρχή Παναγιώτα μου! η φιλία είναι δύσκολη υπόθεση. και όπως πολύ σωστά γράφεις, αν κάποιος είναι αληθινός φίλος, η πορεία στο χρόνο θα το δείξει! φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή αρχή και από εμένα...!! Ποτέ δεν μου άρεσε ο όρος "κολλητή/ός"... δεν ξέρω, πάντα απέφευγα να τον χρησιμοποιώ! Χαίρομαι ωστόσο που είστε καλά με την φίλη σου και ελπίζω να μην ξαναϋπάρξουν σύννεφα στη σχέση σας...!

    Υ.Γ Συμμετέχει και το δικό μου blog στο diary of Bliss, miaanapnoi.blogspot.gr και σύντομα θα κάνω κι εγώ σχετική ανάρτηση. Συμπλήρωσέ με στη λίστα με τους συμμετέχοντες αν θέλεις :) Καλό απόγευμα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ!!!!!!!θέλει μεγάλη προσπάθεια για να γίνεις κολλητός...Ευτυχώς τώρα όλα πάνε μια χαρά!!!
      Φυσικά και θα σε βάλω στη λίστα!!!!!!Καλό απόγευμα!!!!!!!! ;)

      Διαγραφή

Αφήστε το σχόλιο σας για να γίνουμε ακόμα καλύτεροι