Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Τα νέα της εβδομάδας και βραβειάκια

http://blogs.sch.gr/tasostasinos/files/2013/02/DS1.jpgΤο παιδάκι που πριν δύο μέρες έγινε 15 ,σήμερα πήρε βαθμούς,18 μάλιστα και μοιράζει τα δυο του βραβειάκια.Αααα δεν σας είπα το blog του έφτασε και τα 100 μέλη και έχει κεφάκια!!!!! Ούτε αγγλικά σήμερα και από αύριο αρχίζει ένα υπέροχο τριήμερο!!!!!
http://www.pare-dose.net/blog/images/2009/02/712/OSCAR.jpg
Πολλές θα το θέλαμε φαντάζομαι.

Λοιπόν ξεκινάμε:
Το π΄ρωτο μας βραβείο για σήμερα goes to .....me.Ουπς λάθος ...!Αααα δεν σας είπα τα βραβειάκια τα πήρα από το Κατερινάκι και την Έλλη μου.Παρά τις μικρές διακοπές τώρα μπορούμε να ξεκινήσουμε:
  1. Positive Thinking-Female Code
  2. Funkymonkey-handmadecreations 
  3. Aussi Dimi Decoupage 
  4. Beloved-ideas 
  5. confusedmindblog 
  6. Beauty and the Mist
  7. For my friends
  8. 4 seasons
  9. Biscoto
  10. Ariadni's world
  11. Lost Dreamland...
Μακάρι να μπορούσα να σας περιγράψω όλες όπως θα ήθελα, αλλά δεν έχω χρόνο .Πολλά φιλάκια μέχρι την επόμενη ανάρτηση!!!!!και μην ξεχνάτε την σελίδα μας στο Facebook: http://www.facebook.com/gynaikiesypotheseis



Αλλά εγώ σας έχω μόνο αυτό.

8 σχόλια:

  1. Σ' ευχαριστώ πολύ-πολύ για το βραβειάκι! Μπράβο για τους βαθμούς σου και να χιλιάσεις τους αναγνώστες σου εύχομαι! Φιλάκια πολλά, καλά να περάσεις το τριήμερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρακαλώ!!!!Ευχαριστώ και για τα δύο!!!!!Πολλά φιλάκια και επίσης!!!!

      Διαγραφή
  2. Παναγιωτούλα μου εύχομαι πάντα να έχεις κέφια!!! :) Σε ευχαριστώ πολύ πολύ για το βραβειάκι που μου χάρισες!!!! :) Εύχομαι να αποκτήσεις αναγνώστες που θα σε αγαπήσουν όσο εμείς! :) φιλάκια πολλά, να περάσεις πολύ πολύ όμορφα αύριο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εσύ να έχεις πάντα κέφια ομορφιά μου να μας χαρίζεις τις όμορφες δημιουργίες σου!!!!!Το ελπίζω γιατί σας λάτρεψα!!!Ποολά φιλάκια και εσύ να περάσεις όμορφα μικρή Κρητικοπούλα μου!!!!

      Διαγραφή
  3. Γειά σου Παναγιώτα :)) Συγχαρητήρια για το βραβειάκι σου, και σ'ευχαριστώ πολύ που με σκέφτηκες να μου το χαρίσεις !!
    Καλή συνέχεια και καλή εβδομάδα !! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Lyriel το μπλογκσου είναι από τα αγαπημένα μου, πως να μην σου έδινα αυτό το βραβείο????? Καλή συνέχεια και σε εσένα, καλή εβδομάδα και πολλά φιλιά!!!

      Διαγραφή
  4. Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για το βραβείο!
    Συγχαρητήρια για τους βαθμούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν χρειάζεται να ευχαρηστείς!!!Ευχαριστώ πολύ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιο σας για να γίνουμε ακόμα καλύτεροι